Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2007
Tom
10
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Influence of extrusion parameters on nutritional and non-nutritional components of new rye cultivars
(
Gumul D.
,
Korus J.
,
Achremowicz B.
)
artykuł:
Content of carotenoids and chlorophyll pigments in kale [Brassica oleracea L. var. Acephala] depending on the cultivar and the harvest date
(
Korus A.
,
Kmiecik W.
)
artykuł:
Optimization of the composition of a mixture of selected additives in the production of raw sausages
(
Bilska A.
)
artykuł:
Effect of kappa-carrageenan on colour stability of model products with different levels of fat
(
Dolatowski Z. J.
,
Olszak M.
)
artykuł:
The effect of raw material composition on a soluble substances content as well as the direction and extend of changes in saccharides during extrusion process
(
Obuchowski W.
,
Chalcarz A.
,
Paschke H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.