Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1993
Tom
02
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Chitin immobilization of pectinolytic enzymes used for apple juice depectinization
(
Komorowska A.
,
Trzcinska M.
,
Sieliwanowicz B.
)
artykuł:
Effect of technological parameters on the quality of agglomerated whole milk powder. I. Organoleptic properties and biological value of protein
(
Zbikowski Z.
,
Ziajka S.
,
Zbikowska A.
)
artykuł:
Bioconversion of starch
(
Hollo J.
,
Hoschke A.
)
artykuł:
Estimation of the usability of Triticale malts in brewing industry
(
Blazewicz J.
)
artykuł:
The directed enzymatic casein hydrolysis
(
Idziak J.
,
Moszczynski P.
)
artykuł:
Optimization of honey wort fermentation in double mead technology
(
Wzorek W.
,
Konieczna E.
,
Szymanska K.
,
Bugajewska A.
)
artykuł:
Associated cultures of lactic acid bacteria and yeast as starters in gluten-free baker's leavens
(
Wlodarczyk M.
,
Jezynska B.
,
Warzywoda A.
)
artykuł:
Determination of wheat protein hydrophobicity as related to their technological properties
(
Kaczkowski J.
)
artykuł:
Characteristics of sugars in green legume seeds
(
Jacorzynski B.
,
Osucha A.
)
artykuł:
Estimation of the usability of triticale malts in brewing industry
(
Blazewicz J.
), s. 39-45
artykuł:
Effect of technological parameteres on the quality of agglomerated whole milk powder.I.Organoleptic properties and biological value of protein
(
Zbikowski Z.
,
Ziajka S.
,
Zbikowska A.
), s. 47-55
artykuł:
Chitin immubilization of pectinolytic enzymes used for apple juice depectinization
(
Komorowska A.
,
Trzcinska M.
,
Sieliwanowicz B.
), s. 67-74
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.