Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1997
Tom
06
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
A hundred years of research into starch in Poland
(
Leszczynski W.
,
Palasinski M.
)
artykuł:
Susceptibility of various starches to phosphorylation
(
Fortuna T.
,
Juszczak L.
), s. 19-25
artykuł:
Thermolysis of potato starch under ammonia
(
Sychowska B.
,
Tomasik P.
), s. 27-34
artykuł:
Saccharide-saccharide interactions under vacuum and in aqueous solutions
(
Mazurkiewicz J.
), s. 35-40
artykuł:
Immunoreactivity and sensitivity of peptides from beta-casein, which inhibit lactococcal peptidases, to hydrolysis by thermolysin and proteinase from Pseudomonas fluorescens
(
Stepaniak L.
,
Gobbetti M.
), s. 41-48
artykuł:
Kinetics of cell growth and citric acid production by Yarrowia lipolytica SUC transformants in sucrose media
(
Wojtatowicz M.
,
Rymowicz W.
,
Robak M.
,
Zarowska B.
,
Nicaud J. M.
), s. 49-54
artykuł:
The effect of immobilization of propionic acid bacteria in alginate gel on the course of fermentation
(
Czaczyk K.
,
Trojanowska K.
,
Stachowiak B.
), s. 55-60
artykuł:
Effect of calcium, magnesium, cobalt [II], and zinc cations on the Saccharomyces cerevisiae growth
(
Pasternakiewicz A.
,
Tuszynski T.
), s. 61-70
artykuł:
Fermentation and amylolytic activity of hybrids of Schwanniomyces occidentalis and Saccharomyces cerevisiae preserved by freezing
(
Stobinska H.
,
Kregiel D.
,
Oberman H.
), s. 71-80
artykuł:
Effect of extraction conditions on the yield and physicochemical characteristics of sunflower pectin
(
Mitek M.
,
Chang K. C.
,
Wiesenborn D.
), s. 81-91
artykuł:
Effect of polyphosphate and soya protein on texture and rheological properties of smoked loin obtained from pale, soft, exudative [PSE]-meat
(
Lachowicz K.
,
Gajowiecki L.
,
Klemke A.
), s. 93-101
artykuł:
Osmotic dehydration of apples with polysaccharide coatings
(
Lenart A.
,
Dabrowska R.
), s. 103-112
artykuł:
Fats with improved oxidative stability obtained from partially hydrogenated rapeseed and soybean oils
(
Szukalska E.
,
Hazuka Z.
,
Pawlowicz R.
,
Tynek M.
), s. 113-120
artykuł:
Spectrofluorimetric measurements of trace quantities of polycyclic aromatic hydrocarbons in aroma substances emulsions and pigments used as food additives
(
Maslowska J.
,
Swat B.
), s. 121-128
artykuł:
Consumer responses and sensory characteristics of low-fat and full-fat soft margarines and mixed spreads
(
Barylko-Pikielna N.
,
Matuszewska I.
,
Szczecinska A.
,
Radzanowska J.
), s. 129-140
artykuł:
Effect of silages on the yield and quality of meat from two lines of goose
(
Puchajda H.
,
Faruga A.
,
Pudyszak K.
), s. 141-147
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.