Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Animal Science
Rocznik
2009
Tom
09
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Characteristics of phenogroups of the A blood group system in cattle of beef breeds
(
Rychlik T.
,
Koscielny M.
), s. 231-236
artykuł:
Relationship between somatic cell score and udder conformation traits in Polish Holstein-Friesian cows
(
Ptak E.
,
Jagusiak W.
,
Zarnecki A.
,
Otwinowska-Mindur A.
), s. 237-241
artykuł:
Genetic conservation of microsatellite sequences in Suidae
(
Kozubska-Sobocinska A.
,
Rejduch B.
,
Oczkowicz M.
,
Babicz M.
), s. 243-248
artykuł:
Relationships between growth, fatness and meatiness traits in gilts and their subsequent reproductive performance
(
Kawecka M.
,
Matysiak B.
,
Kamyczek M.
,
Delikator B.
), s. 249-258
artykuł:
Opportunities to use Pulawska pig for heavy fattener production
(
Babicz M.
,
Kamyk P.
,
Stasiak A.
,
Pastwa M.
), s. 259-268
artykuł:
Reproductive performance of Polish Large White sows in intensive production - effect of parity and season
(
Schwarz T.
,
Nowicki J.
,
Tuz R.
), s. 269-277
artykuł:
Comparison of transfection methods for porcine zygotes
(
Jura J.
,
Smorag Z.
,
Slomski R.
,
Lipinski D.
,
Jura J.
,
Gajda B.
), s. 279-285
artykuł:
Variation in some reproductive traits of mink [Neovison vison] according to their coat colour
(
Slaska B.
,
Rozempolska-Rucinska I.
,
Jezewska-Witkowska G.
), s. 287-297
artykuł:
Meatiness and fatness traits of Polish Large White and Polish Landrace pigs differing in fattening traits
(
Zak G.
,
Tyra M.
,
Rozycki M.
), s. 299-306
artykuł:
Effect of transport to the slaughterhouse on stress indicators and meat quality of broiler chickens
(
Doktor J.
,
Poltowicz K.
), s. 307-317
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.