Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2008
Tom
52
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Wartosc technologiczna odmian pszenicy
(
Zych J.
), s. 2-8
artykuł:
Przydatnosc technologiczna odmian pszenic rekomendowanych do uprawy w Polsce na 2008 rok wedlug badan Zakladu Przetworstwa Zboz i Piekarstwa IBPRS
(
Stepniewska S.
), s. 8-11
artykuł:
Wartosc technologiczna odmian zyta
(
Domanska A.
,
Najewski A.
), s. 11-13
artykuł:
Gryka. Czesc 2. Charakterystyka chemiczno-zywieniowa
(
Gasiorowski H.
), s. 14-17
artykuł:
Cechy ziarna owsa jako surowca do produkcji otrab owsianych
(
Lutowska M.
,
Tyranowska M.
,
Kiryluk J.
,
Makowska A.
), s. 19-21
artykuł:
Wplyw procesu ekstruzji maki zytniej o zwiekszonej zawartosci skladnikow prozdrowotnych na sklad chemiczny ekstrudatow
(
Jasinska I.
,
Kolodziejczyk P.
,
Michniewicz J.
), s. 21-24
artykuł:
Porownanie wartosci wybranych wyroznikow ziarna pszenicy w stadium dojrzalosci woskowej i pelnej
(
Abdalla M.
,
Dopierala L.
), s. 25-26
artykuł:
Mlewnik ANTARES - nowy krok w sztuce przemialu
, s. 27
artykuł:
Zywieniowo-profilaktyczna wartosc ziarniakow gryki oraz produktow gryczanych
(
Christa K.
), s. 29-30
artykuł:
Systemy kontrolno-pomiarowe w magazynach zbozowych. Czesc 3. Sondy temperatury
(
Jurga R.
), s. 31-34
artykuł:
Mozliwosci pozyskania ziarna zboz na rynku swiatowym w roku gospodarczym 2008-2009
(
Borek M.
), s. 35-37
artykuł:
XXXVIII Krajowy Zjazd Delegatow SITSpoz.
(
Wojnarowska M.
), s. 37-38
artykuł:
Nawilzanie i kondycjonowanie ziarna
(
Jurga R.
), s. 39-43
artykuł:
Rozwoj rynku roslin przemyslowych w Niemczech [w tym zboz przeznaczonych do produkcji biopaliw]
(
Jikeli G.
), s. 43-44
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.