Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1992
Tom
43
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Konstruowanie wzorcow do preferencyjnego oceniania zapachow
(
Roslaniec E.
,
Gorkiewicz M.
), s. 115-126
artykuł:
Porownanie wynikow oznaczania zawartosci wapnia i fosforu w calodziennych dietach dzieci metodami analityczna i obliczeniowa
(
Nabrzyski M.
,
Wituszynska B.
), s. 127-134
artykuł:
Wartosc odzywcza calodziennych racji pokarmowych odtwarzanychw kilku regionach kraju Cz.VII.Ocena pobrania kobaltu,chromu,niklu i selenu
(
Marzec Z.
,
Bulinski R.
), s. 135-138
artykuł:
Badania nad zawartoscia wielopierscieniowych weglowodorow aromatycznych w olejach stosowanych do produkcji srodkow ochrony roslin
(
Maslowska J.
,
Swat B.
), s. 139-143
artykuł:
Wplyw wybranych ksenobiotykow i diety niskobialkowej na zdolnosc rozrodcza i potomstwo szczurow Cz.I. Przebieg i warunki ekspozycji zwierzat na dzialanie dymu tytoniowego
(
Florek E.
), s. 145-150
artykuł:
Proby pomiarow malych radioaktywnosci za pomoca spektrometru Tristan-1024
(
Wisniewski K.
), s. 169-177
artykuł:
Oznaczanie cukrow typu rafinozy w nasionach roslin straczkowych metoda wysokocisnieniowej chromatografii cieczowej - HPLC
(
Kosson R.
), s. 179-185
artykuł:
Porownanie wybranych enzymatycznych metod oznaczania blonnika pokarmowego w zywnosci
(
Gronowska-Senger A.
,
Drywien M.
,
Nowierska B.
), s. 188-192
artykuł:
Oznaczanie histaminy w konserwach rybnych metoda kolorymetryczna wg Hardy-Smitha
(
Windyga B.
,
Grochowska A.
,
Sciezynska H.
,
Gorecka K.
,
Fonberg-Broczek M.
), s. 193-199
artykuł:
Ocena halasu szkolnego przez nauczycieli oraz jego wplywu na stan zdrowia i samopoczucie
(
Koszarny Z.
), s. 201-210
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.