Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2003
Tom
10
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Aktywnosc antylisteryjna diwercyny i tradycyjnych konserwantow zywnosci
(
Sip A.
,
Grajek W.
), s. 5-16
artykuł:
Izolacja i wstepna charakterystyka niskoproteazowych mutantow Trichoderma reesei
(
Janas P.
,
Fiedurek J.
,
Targonski Z.
,
Mleko S.
), s. 17-26
artykuł:
Retrogradacja skrobi wyizolowanej z niedojrzalych ziarniakow zboz
(
Gambus H.
,
Gumul D.
), s. 27-41
artykuł:
Wplyw procesow technologicznych na wlasciwosci antyoksydacyjne ziarna nieoplewionych i oplewionych form jeczmienia i owsa
(
Woloch R.
,
Pisulewski P. M.
), s. 42-49
artykuł:
Zastosowanie ekspandowanych nasion szarlatu do wzbogacania pieczywa pszennego
(
Ceglinska A.
,
Haber T.
,
Szajewska A.
,
Boniecka A.
), s. 51-56
artykuł:
Wplyw warunkow obrobki cieplnej oraz przechowywania na strukture poledwicy sopockiej
(
Szmanko T.
,
Wasilewska B.
,
Dzieszuk W.
), s. 57-70
artykuł:
Zawartosc wybranych metali w tkance miesniowej, watrobie i nerkach kozlat i jagniat
(
Niedziolka R.
,
Pieniak-Lendzion K.
,
Szeliga W.
), s. 71-76
artykuł:
Proba zastosowania naturalnych polifenoli do stabilizacji oleju slonecznikowego
(
Jaroslawska A.
,
Sokol-Letowska A.
,
Oszmianski J.
), s. 77-86
artykuł:
Zmiany frakcji tluszczowej w przechowywanych produktach przekaskowych
(
Kita A.
,
Aniolowski K.
,
Wlodarczyk E.
), s. 87-96
artykuł:
Okreslenie zawartosci azotanow [V] i [III] oraz garbnikow w herbatach czarnych importowanych
(
Smiechowska M.
,
Przybylowski P.
,
Dmowski P.
,
Newerli-Guz J.
), s. 97-105
artykuł:
Wplyw dodatku herbaty zielonej i proszkow owocowych na jakosc suszonych koncentratow napojow herbacianych
(
Dluzewska E.
,
Krygier K.
,
Leszczynski K.
), s. 106-117
artykuł:
Porownanie wartosci odzywczej wybranych makaronow instant
(
Galinski G.
,
Jezewska M.
,
Przygodzki R.
,
Remiszewski M.
), s. 118-124
artykuł:
Wplyw wybranych czynnikow na cechy kulinarne makaronu
(
Dziki D.
,
Laskowski J.
,
Ziegler A.
), s. 125-134
artykuł:
Problematyka zywnosciowa w ustawodawstwie krajowym
(
Morkis G.
), s. 135-143
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.