Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2007
Tom
55
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Mykotoksyny w ziarnie zboz, mace i pieczywie
(
Jurga R.
), s. 4
artykuł:
Czy maka pszenna musi teraz drozec?
(
Rothkaehl J.
), s. 10
artykuł:
Zakwas piekarski - od tradycji do innowacji
(
Diowksz A.
), s. 14
artykuł:
Chleb na zakwasie szansa na zdrowie
(
H.P.
), s. 20
artykuł:
Znakowanie zywnosci i najczesciej popelniane bledy
(
Starnawska-Olenko A.
), s. 24-27
artykuł:
Alergeny w przemysle spozywczym
(
Gasparska R.
), s. 28
artykuł:
Produkty piekarskie i ciastkarskie wg wymagan polskich konsumentow i norm na gotowe wyroby
(
Kot M.
), s. 30-32
artykuł:
Temperatura ciasta
(
Piesiewicz H.
,
Zielinski M.
), s. 38
artykuł:
Przy pralinach u Leonidasa. Rzemioslo: Korowod pokolen
(
Klimek J.
), s. 44-45
artykuł:
Hert. Poprawa wydajnosci i jakosci pracy w produkcji cukierniczej
(
Barcicki M.
), s. 48-49
artykuł:
VII miedzynarodowy kongres Sweets Global Network
(
Stus M.
), s. 50
artykuł:
Chocolate Technology 2006
(
Kita A.
), s. 56-57
artykuł:
Slodka, kaloryczna i jednoczesnie zdrowa, czyli kilka slow o czekoladzie
(
Nebesny E.
,
Zyzelewicz D.
), s. 58
artykuł:
Narodziny nowej, starej tradycji [w roku jubileuszu 150-lecia browaru Zywiec]
(
Poskier E.
), s. 69
artykuł:
Coffee Village na EuroGastro
(
Zawadzka-Ben Dor R.
), s. 72-73
artykuł:
Niepowtarzalny smak Yunnanu
(
Zawadzka-Ben Dor R.
), s. 74-75
artykuł:
Profesjonalna obsluga klienta w sklepie [2]
(
Jodlowska H.
), s. 76
artykuł:
BAKEPOL skazany na sukces
, s. 84
artykuł:
Skrocenie nauki zawodu ratunkiem dla piekarzy?
(
Paprocki J.
), s. 86-87
artykuł:
Inter-Ice - kolejne interesujace spotkanie
(
Stus M.
), s. 96
artykuł:
Lody rzemieslnicze. Lekcja 3. Z czego skladaja sie lody. Substancje stale
, s. 102-103
artykuł:
Samochod osobowy w firmie od 1 stycznia 2007 r.
(
Paprocki J.
), s. 108
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.