Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Food
Rocznik
1998
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Directions of agricultural policy vs. integration with the EU
(
Janiszewski J.
)
artykuł:
Department of Food Technology. M.Oczapowski Agricultural Engineering University in Olsztyn
artykuł:
Polish farm and food market crystallizes in Warsaw and Bronisze
artykuł:
Polish agriculture in 1997 and some forecasts for 1998
(
Krzyzanowska Z.
)
artykuł:
Customs tariff 1998 on agricultural products. A new customs tariff has been binding in Poland since January 1, 1998
artykuł:
New Foreign Currency Law. On March 31, 1998, the Polish government adopted a draft Foreign Currency Law
(
Moroz A.
)
artykuł:
Environmental investment funds use in water protection
(
Czyzewska A.
)
artykuł:
Government expenditure on agriculture and food economy in 1998
(
Brzezik R.
)
artykuł:
Pomerania Euroregion- a window to the world. A new stimulus for better cooperation
(
Tyszkowski E.
)
artykuł:
District dairy cooperative in Piatnica and Kolno. The dairy in Piatnica was the first cooperative in the dairy sector to receive the ISO 9002 certificate
artykuł:
High quality of mokate products. The certification for the quality control system ISO 9002
artykuł:
Membership negotiations with the EU get off the ground
(
Plewa J.
)
artykuł:
Polish system of food quality control in Poland, official food control is in the hands of several ministries
artykuł:
Czestochowa, the spiritual capital of the Polish people
artykuł:
Production technology in air catering. Several conditions have to be met to make food safe for air catering
artykuł:
The Pieniny Mountains
(
Wierzbieniec A.
)
artykuł:
On the tourist route of Krakow-Czestochowa Uplands
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.