Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2004
Tom
---
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Identyfikacja firmy
(
Religa K.
), s. 10-11
artykuł:
Kwadratowy czy okragly?
, s. 12
artykuł:
Jak doplacaja?
(
Morawiec A.
), s. 16-17
artykuł:
Docenmy baranine
(
Nowakowska A.
), s. 18
artykuł:
Wielkie grillowanie
, s. 20
artykuł:
Cala prawda o dodatkach
(
Bemer J.
), s. 22-23
artykuł:
Inteligentne opakowanie
(
Wojtas L.
), s. 24
artykuł:
50 groszy w plecy
(
Pawlowski P. A.
), s. 28
artykuł:
Najlepiej wedzone
(
Pawlowski P. A.
), s. 30-31
artykuł:
Oprogramowanie branzowe - cz.III
, s. 32-33
artykuł:
Nowoczesne aspekty produkcji - cz.IV
(
Wajdzik J.
), s. 34-36
artykuł:
Nowa technologia wychladzania
(
Gawor S.
,
Oleksiak T.
), s. 46-47
artykuł:
Istota chlodnictwa
(
Pawlowski P. A.
), s. 48
artykuł:
Wigmors - o chlodzeniu wiemy wszystko
, s. 49
artykuł:
Skladowanie i magazynowanie
(
Banach M.
), s. 50
artykuł:
Lod i snieg
(
Rybak K.
), s. 54
artykuł:
Automatyzacja w chlodnictwie
(
Zabinska U.
), s. 58-59
artykuł:
Zamrazanie zywnosci
(
Jankowski K.
), s. 60
artykuł:
System HACCP a norma ISO 9001
(
Mokrosinska K.
), s. 64
artykuł:
Wymagania rynku szwajcarskiego stawiane sektorowi drobiowemu
(
Dominiak A.
), s. 66
artykuł:
ISO 9001 - cz.I
(
Kundzicz M.
), s. 68-69
artykuł:
International Food Standard - cz.I
(
Kundzicz M.
), s. 70-71
artykuł:
Mycie i dezynfekcja - cz.II
(
Kundzicz M.
), s. 72-73
artykuł:
Ocena miesa
(
Bogucki J.
), s. 74
artykuł:
Akademia sprzedazy
(
Wawerla A.
), s. 78-79
artykuł:
Z klientem na ty
, s. 80
artykuł:
Tradycyjne wyroby w masarni w Mostach
(
Nowak B.
), s. 81-82
artykuł:
Rownanie w gore
(
Bryla R.
), s. 82-83
artykuł:
Trzydniowe targi miesne
(
Witczak J.
), s. 84
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.