Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2011
Tom
65
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
HACCP w przedszkolach i zlobkach [II] Innowacyjny plan dzialania
(
Dzwolak W.
), s. 3-4
artykuł:
Wentylacja w kazdej kuchni. Rodzaje okapow wentylacyjnych
(
Grzesinska W.
), s. 4-5
artykuł:
Antidotum na zly smak. Pora na czosnek
(
Czerwinska D.
), s. 6-7
artykuł:
Gastronomia w karnawale. Pomysly na promocje miast i regionow
(
Serwatowski W.
), s. 10-11
artykuł:
Dochodowy mix. Cala prawda o mikserach i blenderach
(
Warno M.
), s. 18
artykuł:
Studio Lipov od kuchni
, s. 19
artykuł:
Kto jest gdzie, czyli sciezki ku gastronomicznym sukcesom
, s. 20
artykuł:
Smaki ukryte miedzy stronami. Literacko-kulinarny konkurs z cyklu 'dla Mola'
(
Cywinska B.
), s. 21
artykuł:
Sto lat w szkolnych murach. Jubileusz Zespolu Szkol Gastronomicznych Nr 2 w Krakowie
(
Surowiec A.
,
Goc M.
), s. 22
artykuł:
Cos na rozgrzewke. Jak przetrwac zime?
(
AW
), s. 24-25
artykuł:
Ach, te burgundy... Uczta dla koneserow
(
winny maniak
), s. 26
artykuł:
Martini Asti - przyjemnosc zamknieta w butelce
, s. 27
artykuł:
Szampan, Chablis, Dolina Rodanu. Salon Win i Alkoholi Francuskich Sopexy
(
winny maniak
), s. 28
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.