Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2007
Tom
57
Numer
4C
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4C
artykuł:
Effect of composition of atmosphere inside packaging on quality of minimally processed vegetable salad based on white cabbage
(
Radziejewska-Kubzdela E.
,
Bieganska-Marecik R.
,
Czapski J.
), s. 461-465
artykuł:
Organic food. Choice factors and consumer awareness
(
Radzyminska M.
,
Kowalska D.
,
Kopec M.
,
Dymkowska-Malesa M.
), s. 467-473
artykuł:
Content of some trace elements in fresh honeybee pollen
(
Roman A.
), s. 475-478
artykuł:
Determination of aspartame and its metabolites in samples of carbonated soft drinks and beverages with high-performance liquid chromatography
(
Roj A.
,
Stasiuk E.
,
Przybylowski P.
), s. 479-481
artykuł:
Evaluation of phenolic compounds content and antioxidant capacity of herbs
(
Rusaczonek A.
,
Zebrowska M.
,
Waszkiewicz-Robak B.
,
Slusarczyk E.
), s. 483-488
artykuł:
Food safety assurance according to Codex Alimentarius and ISO 22000 standard
(
Sikora T.
,
Nowicki P.
), s. 489-493
artykuł:
Changes in colour of extra-virgin olive oil during storage
(
Sikorska E.
,
Caponio F.
,
Bilancia M. T.
,
Summo C.
,
Pasqualone A.
,
Khmelinskii I. V.
,
Sikorski M.
), s. 495-498
artykuł:
Influence of cheese curds supplementation with aloes on maintenance of Staphylococcus population
(
Stankiewicz J.
,
Steinka I.
), s. 503-506
artykuł:
Rapid one step separation of proteinaceous agents of antimicrobial activity from hen's egg white
(
Sokolowska A.
,
Kubiak A.
,
Trziszka T.
,
Polanowski A.
), s. 503-506
artykuł:
Influence of UV radiation on the microbiological quality of aloe pulp
(
Steinka I.
,
Kukulowicz A.
), s. 507-510
artykuł:
Weight impact of the PEN-AR-LAN line fatteners on the slaughter value and meat quality
(
Strzelecki J.
,
Grzeskowiak E.
,
Borzuta K.
,
Borys A.
,
Lisiak D.
,
Janiszewski P.
), s. 511-515
artykuł:
Technological and nutritional characteristics of fat from crossbred of Polish Large White pig with wild boar
(
Szczepanski J.
,
Szmanko T.
,
Korzeniowska M.
,
Aniolowski K.
), s. 517-521
artykuł:
Comparison of chosen quality parameters of meat from wild boar and domestic pigs
(
Szmanko T.
,
Gorecka J.
,
Korzeniowska M.
,
Malicki A.
,
Eeremenko E.
), s. 523-528
artykuł:
Effect of plasma and myogel addition on the quality of homogenised sausages
(
Szmanko T.
,
Korzeniowska M.
,
Kolodziejczyk J.
), s. 529-534
artykuł:
Integrated model of safety, quality, mwork standard and communication management [SQPI] in the food production chain
(
Szymanski M.
,
Kijowski J.
), s. 535-540
artykuł:
Effect of naked oat and enzymes in diets for broiler chickens on quality, fatty acid profile and oxidative stability of breast muscle
(
Szymczyk B.
,
Hanczakowski P.
,
Szczurek W.
,
Frys-Zurek M.
), s. 541-545
artykuł:
Selected indices of meat and carcass quality of pigs fed grass or maize silages supplemented with a herb mixture
(
Swiatkiewicz M.
,
Hanczakowska E.
), s. 547-550
artykuł:
Eggshell quality in laying hens fed diets supplemented with different levels of zinc and manganese
(
Swiatkiewicz S.
,
Koreleski J.
), s. 551-554
artykuł:
Effect of pre-drying method on the quality and mechanical properties of French fries
(
Tajner-Czopek A.
,
Figiel A.
,
Lisinska G.
), s. 555-562
artykuł:
Certification systems in the meat industry: overview and consequences for chain-wide communication
(
Theuvsen L.
,
Plumeyer C.-H.
,
Gawron J.-C.
), s. 563-569
artykuł:
Difficulties during the implementation of the HACCP system prior to and after Poland's accession to the European Union
(
Trafialek J.
,
Kolozyn-Krajewska D.
), s. 571-576
artykuł:
Effect of various forms of zinc applied in concentrate mixtures for broiler chickens on its bioavailability as well as meat composition and quality
(
Tronina W.
,
Kinal S.
,
Lubojemska B.
), s. 577-581
artykuł:
Effect of breeding and housing systems of layers on egg quality and the activity of cystain and lysozyme
(
Trziszka T.
,
Dobrzanski Z.
,
Skiba T.
,
Kopec W.
), s. 583-586
artykuł:
Estimation of correctness of meat preparation at home on the example of a selected group of people
(
Urbanska I.
,
Czarniecka-Skubina E.
,
Wachowicz I.
), s. 587-591
artykuł:
Study on the nutritive value of raw fish oils
(
Usydus Z.
,
Polak-Juszczak L.
,
Dobrzanski Z.
,
Malesa-Ciecwierz M.
), s. 593-596
artykuł:
Attempt to use standard microbiological and enzymatic tests for antibiotics in honey
(
Wilczynska A.
,
Przybylowski P.
,
Olszewska B.
), s. 597-600
artykuł:
Influence of temperature and time of apple drying on phenolic compounds content and their antioxidant activity
(
Wojdylo A.
,
Figiel A.
,
Oszmianski J.
), s. 601-605
artykuł:
Seeds of selected fruits as good source of flavan-3-ols
(
Wojdylo A.
,
Oszmianski J.
), s. 607-611
artykuł:
Influence of different freezing parameters and steam-cooking on antioxidant properties of green pea
(
Wolosiak R.
,
Druzynska B.
,
Worobiej E.
,
Piecyk M.
,
Majewska E.
,
Nowak D.
), s. 613-618
artykuł:
Fatty acids profile and the eating quality of selected beef muscles
(
Zajac M.
,
Palka K.
,
Murray B.
,
Troy D.
), s. 619-623
artykuł:
Survival of lactic acid bacteria in simulated duodenal fluid depending on cholesterol presence
(
Ziarno M.
), s. 625-631
artykuł:
Properties of extruded starch modified with phosphorus and glycin
(
Zieba T.
,
Kapelko M.
,
Jacewicz K.
,
Styczynska M.
), s. 633-638
artykuł:
Selected properties of potato starch subjected to multiple physical and chemical modifications
(
Zieba T.
,
Kapelko M.
,
Gryszkin A.
), s. 639-645
artykuł:
Effect of freezing and frozen storage on fatty acid profile of calves' meat
(
Zymon M.
,
Strzetelski J.
,
Pustkowiak H.
,
Sosin E.
), s. 647-650
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.