Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1998
Tom
50
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Morliny w czolowce polskiego przemyslu miesnego
, s. 14
artykuł:
Stowarzyszenie przed Zjazdem
(
Wesolowski B.
), s. 18
artykuł:
Nowe wladze Sekcji Przemyslu Miesnego SITSpoz.
, s. 20
artykuł:
Rola tluszczu w ksztaltowaniu reologicznej charakterystyki kutrowanych farszow i produktow miesnych
(
Makala H.
), s. 22-23
artykuł:
System HACCP jako narzedzie zapewniajace produkcje zdrowej zywnosci
(
Kwiatek K.
,
Wojton B.
), s. 24-25
artykuł:
Wymagania legislacyjne Unii Europejskiej a polskie ustawodawstwo weterynaryjne
(
Lis H.
), s. 30-31
artykuł:
Kontrola chloniecia wody podczas schladzania tuszek kurczat
(
Anders E.
), s. 32
artykuł:
Sympozjum firmy PROWANA
, s. 40
artykuł:
Spotkanie w AKWAWICIE
, s. 44-45
artykuł:
Seminarium firmy CRYOWAC
, s. 45
artykuł:
Inzynier Marian Benedykcinski
, s. 52
artykuł:
Wschodnioeuropejskie Konsorcjum Towarowe SA
, s. 53
artykuł:
ADM anonsuje nowe koncentraty bialka sojowego
, s. 54
artykuł:
Z wizyta w Zakladach Miesnych Wedzonka
, s. 56-57
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.