Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2010
Tom
17
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Mozliwosci zastosowania wysokiego cisnienia w przemysle owocowo-warzywnym
(
Malinowska-Panczyk E.
,
Kolodziejska I.
), s. 5-15
artykuł:
Perspektywy stosowania wysokich cisnien w produkcji zywnosci wygodnej z miesa drobiowego
(
Pietrzak D.
), s. 16-28
artykuł:
Wykorzystanie miesa z dzikow do produkcji modelowych kielbas drobno rozdrobnionych za zmiennym dodatkiem wody i tluszczu
(
Zochowska-Kujawska J.
,
Lachowicz K.
,
Sobczak M.
,
Gajowiecki L.
,
Kotowicz M.
,
Zych A.
,
Oryl B.
), s. 29-39
artykuł:
Wyniki tuczu i wartosc rzezna koziolkow zywionych pasza z dodatkiem nasion lnu
(
Horoszewicz E.
,
Pieniak-Lendzion K.
,
Niedziolka R.
), s. 40-45
artykuł:
Fizykochemiczne i sensoryczne cechy sera twarogowego kwasowego wyprodukowanego z mleka koziego oraz mieszaniny mleka koziego i krowiego
(
Dmytrow I.
,
Mituniewicz-Malek A.
,
Dmytrow K.
), s. 46-61
artykuł:
Wlasciwosci fizykochemiczne i funkcjonalne kazeinianow otrzymywanych metoda zbiornikowa oraz ekstruzji
(
Szpendowski J.
,
Szymanski E.
,
Staniewski B.
,
Bohdziewicz K.
), s. 62-75
artykuł:
Preferencje mlodziezy gimnazjalnej z terenu wojewodztwa malopolskiego w zakresie spozycia mleka i produktow mlecznych
(
Topolska K.
,
Cieslik E.
,
Bodzioch A.
,
Grzych-Tuleja E.
), s. 76-84
artykuł:
Ocena wlasciwosci fizykochemicznych i jakosci sensorycznej wybranych zeli z owocami
(
Pajak P.
,
Fortuna T.
), s. 85-94
artykuł:
Frakcje wlokna pokarmowego w owocach derenia wlasciwego [Cornus mas L.]
(
Nawirska-Olszanska A.
,
Kucharska A. Z.
,
Sokol-Letowska A.
), s. 95-103
artykuł:
Wiazanie kadmu i olowiu przez naturalne polisacharydowe wlokna z niektorych odpadow owocowych i warzywnych
(
Borycka B.
), s. 104-110
artykuł:
Wplyw ogrzewania mikrofalowego na zmiane wybranych wlasciwosci maltodekstryn ziemniaczanych
(
Przetaczek-Roznowska I.
,
Fortuna T.
), s. 111-131
artykuł:
Postrzeganie obcych zwiazkow w zywnosci jako czynnika stanowiacego zagrozenie dla zdrowia
(
Radzyminska M.
,
Jakubowska D.
,
Smoczynski S. S.
), s. 132-139
artykuł:
Problematyka zywnosciowa w ustawodawstwie polskim i unijnym
(
Morkis G.
), s. 140-141
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.