Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Animal and Feed Sciences
Rocznik
1994
Tom
03
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Implications of fasting on the energy metabolism and feed evaluation in ruminants
(
Chowdhury S. A.
,
Orskov E. R.
), s. 161-169
artykuł:
The relationship between the reproductiveness of ewes and testicle size of related rams
(
Weremko D.
,
Nowakowski P.
,
Cwikla A.
), s. 171-180
artykuł:
The voluntary intake and utilization of forage-concentrate diets by ewes in late pregnancy
(
Castro T.
,
Bermudez F. F.
,
Valdes C.
,
Mantecon A. R.
,
Manso T.
,
Salzar I.
), s. 181-189
artykuł:
Effect of dehydrated lucerne on lamb performance and protein and energy deposition in the body
(
Urbaniak M.
), s. 191-199
artykuł:
A note on the pattern of feed intake in pigs fed Jerusalem artichoke [Helianthus tuberosus L.]
(
Ly J.
,
Macias M.
,
Figueroa V.
,
Piloto J. L.
), s. 201-205
artykuł:
The effects of low glucosinolate rape seed varieties Leo and Mar on the performance of Starbro and Vedetta broiler chickens
(
Kinal S.
,
Fritz Z.
,
Schleicher A.
), s. 207-213
artykuł:
The nutritive value of lupin seeds [L.luteus L.angustifolius and L.albus] for broiler chickens as affected by variety and enzyme supplementation
(
Alloui O.
,
Smulikowska S.
,
Chibowska M.
,
Pastuszewska B.
), s. 215-227
artykuł:
Retention of Fe, Zn and Cu by rats fed diets containing variously processed faba bean hulls
(
Zdunczyk Z.
,
Frejnagel S.
,
Juskiewicz J.
,
Godycka I.
,
Krefft B.
), s. 229-237
artykuł:
A comparison of digestibility ceofficients of nutrients in horse feeds as determined by conventional and lignin methods
(
Chachulowa J.
,
Lojek J.
,
Chrzanowski S.
,
Chachula J.
,
Strozewski J.
), s. 239-246
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.