Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1992
Tom
36
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Zwiazki karbonylowe najczesciej wystepujace w spirytusach i wyrobach alkoholowych
(
Goj T.
), s. 5-7
artykuł:
Zmiany chorobowe wina
(
Wzorek W.
), s. 7-9
artykuł:
Podstawowe wlasciwosci termofizyczne surowcow i przetworow owocowych i warzywnych.Cz.II Owoce i warzywa w procesach wymiany ciepla i masy
(
Stankiewicz K.
), s. 10-12
artykuł:
Przechowywanie owocow truskawekCz.II Zastosowanie atmosfer kontrolowanych i ich wplyw na jakosc owocow
(
Plocharski W.
), s. 17-19
artykuł:
Antocyjany - naturalne barwniki dla przemyslu spozywczego Cz.II Otrzymywanie barwnikow antocyjanowych z wytlokow owocow czarnej porzeczki
(
Zajac K. B.
,
Wilska-Jeszka J.
), s. 20-23
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.