Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
1999
Tom
06
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Reakcje krzyzowe alergenow
(
Wroblewska B.
), s. 5-14
artykuł:
Podstawy klasyfikacji i syntezy bialek glutenowych ziarna pszenicy
(
Majewska K.
), s. 15-25
artykuł:
Wplyw wybranych stabilizatorow bialek na jakosc suszonego sublimacyjnie przemywanego miesa drobiu odzyskanego mechanicznie
(
Stangierski J.
,
Kijowski J.
,
Gras J.
), s. 26-39
artykuł:
Wplyw bialek zamiennikowych na ksztaltowanie mikrostruktury farszow i produktow miesnych
(
Makala H.
,
Olkiewicz M.
), s. 40-49
artykuł:
Wplyw powlekania na kinetyke adsorpcji pary wodnej przez napoj kakaowy w proszku
(
Kowalska J.
,
Lenart A.
), s. 50-63
artykuł:
Wplyw srednich dawek promieniowania gamma na wartosc wypiekowa maki pszennej, zytniej i pszenzytniej
(
Gambus H.
,
Gumul D.
,
Cygankiewicz A.
), s. 65-73
artykuł:
Jakosc chlebow pszennych z dodatkiem mak poddanych radiolizie
(
Gambus H.
,
Gumul D.
,
Nowotna A.
), s. 74-82
artykuł:
Wyznaczanie temperatury zelowania bialek serwatkowych przy uzyciu reometrii rotacyjnej i oscylacyjnej
(
Mleko S.
), s. 83-89
artykuł:
Badania strat produktu logistycznego na przykladzie pieczywa cukierniczego
(
Lisinska-Kusnierz M.
), s. 90-102
artykuł:
Problematyka zywnosciowa w ustawodawstwie krajowym
(
Morkis G.
), s. 103-106
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.