Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Biotechnologia
Rocznik
2008
Tom
---
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Produkcja polihydroksykwasow z osadu czynnego
(
Klimiuk E.
,
Pokoj T.
), s. 9-27
artykuł:
Wplyw beta-karotenu, retinoidow i receptorow retinoidowych na proliferacje i transformacje nowotworowa komorek
(
Staniaszek K.
,
Gozdzicka-Jozefiak A.
), s. 28-45
artykuł:
Stresy srodowiskowe dzialajace na drozdze Saccharomyces cerevisiae w procesie fermentacji etanolowej
(
Grajek W.
,
Szymanowska D.
), s. 46-63
artykuł:
Zwierzeta jako bioreaktory - przyszlosc przemyslu farmaceutycznego?
(
Tyczewska A.
,
Bakowska-Zywicka K.
), s. 64-70
artykuł:
Dioksygenazy - glowne enzymy degradacji zwiazkow aromatycznych
(
Guzik U.
,
Gren I.
,
Wojcieszynska D.
,
Labuzek S.
), s. 71-88
artykuł:
Charakterystyka i przydatnosc skladnikow szarlatu w biotechnologii zywnosci
(
Januszewska-Jozwiak K.
,
Synowiecki J.
), s. 89-102
artykuł:
Charakterystyka jadalnej cyjanobakterii z rodzaju Arthrospira
(
Miklaszewska M.
,
Waleron M.
,
Waleron K.
), s. 103-118
artykuł:
Biotechnologiczny potencjal cyjanobakterii z rodzaju Arthrospira
(
Miklaszewska M.
,
Waleron M.
,
Waleron K.
), s. 119-142
artykuł:
Poprawa jakosci glutenu pszenicznego celem inzynierii genetycznej
(
Filip E.
,
Rogalska M.
), s. 143-152
artykuł:
Biotechnologiczne metody doskonalenia zwierzat hodowlanych jako zrodla zywnosci o zwiekszonej zawartosci kwasow tluszczowych
(
Ostaszewska I.
,
Sablik P.
), s. 153-158
artykuł:
Wplyw substratu na zmiany aktywnosci lipolitycznej i parametry osadu czynnego
(
Wiechetek A.
,
Turek-Szytow J.
,
Choinski D.
,
Georgi M.
,
Miksch K.
), s. 159-173
artykuł:
Sprawozdanie z sesji 3-4 lipca 2008 r. 'Roundtable on Idustrial Biotechnology in Poland'
(
Twardowski T.
), s. 177-181
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.