Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2008
Tom
---
Numer
7
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
7
artykuł:
IV Konferencja i warsztaty dla menedzerow branzy miesnej. Efektywne zarzadzanie firma
, s. 6-9
artykuł:
Zywnosc ekologiczna - to znaczy jaka?
(
Czarnecka B.
), s. 16-17
artykuł:
Czynniki decydujace o zastosowaniu oslonek do kielbas surowych. Temat specjalny - oslonki do wedlin, klipsy. Oslonki musza spelniac rozne wymagania zalezne od etapu produkcji
, s. 24
artykuł:
Napelnianie oslonek o roznych kalibrach. Wyliczenie zapotrzebowania na oslonke i masy batonu kielbas
, s. 28-29
artykuł:
Jakosc klipsow decyduje o bezpieczenstwie przetworow miesnych. Wymagana duza szczelnosc zamkniecia
, s. 30
artykuł:
Chlodzenie miesa cieklym azotem i dwutlenkiem wegla. Brak roznic wplywu na wlasciwosci miesa podczas mieszania
, s. 38-39
artykuł:
O jakosci - na chlodno
(
Pawlonka G.
), s. 40
artykuł:
Zachowanie ciaglosci lancucha chlodniczego w produkcji przetworow miesnych i rybnych. Optymalizacja dzialania wskaznikow swiezosci TTI
, s. 42-44
artykuł:
Amoniak - naturalny czynnik chlodniczy. Mozliwosc zmniejszenia kosztow produkcji
, s. 45-47
artykuł:
K tech - nowoczesne oslonki do wedlin parzonych i gotowanych przeznaczonych do plasterkowania
, s. 49-50
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.