Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Physiology and Pharmacology. Supplement
Rocznik
2005
Tom
56
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
"Local food - nutraceuticals": An example of a multidisciplinary research project on local knowledge
(
Heinrich M.
,
Leonti M.
,
Nebel S.
,
Peschel W.
), s. 5-22
artykuł:
Flavonoids and the aging brain
(
Schmitt-Schillig S.
,
Schaffer S.
,
Weber C. C.
,
Eckert G. P.
,
Muller W. E.
), s. 23-36
artykuł:
Mediterranean food and health: building human evidence
(
Visioli F.
,
Bogani P.
,
Grande S.
,
Galli C.
), s. 37-49
artykuł:
Nutraceuticals as anti-angiogenic agents: hopes and reality
(
Dulak J.
), s. 51-69
artykuł:
Potential parapharmaceuticals in the traditional Polish diet
(
Naruszewicz M.
,
Kozlowska-Wojciechowska M.
), s. 69-78
artykuł:
BonisteinTM (synthetic genistein), a food component in development for a bone health nutraceutical
(
Ullmann U.
,
Bendik I.
,
Fluhmann B.
), s. 79-95
artykuł:
The ethnobotanical study of local Mediterranean food plants as medicinal resources in Southern Spain
(
Rivera D.
,
Obon C.
,
Inocencio C.
,
Heinrich M.
,
Verde A.
,
Fajardo J.
,
Llorach R.
), s. 97-114
artykuł:
Antioxidant properties of Mediterranean food plant extracts: geographical differences
(
Schaffer S.
,
Schmitt-Schillig S.
,
Muller W. E.
,
Eckert G. P.
), s. 115-124
artykuł:
Effect of plant extracts on angiogenic activities of endothelial cells and keratinocytes
(
Loboda A.
,
Cisowski J.
,
Zarebski A.
,
Jazwa A.
,
Rivera Nunez D.
,
Kypriotakis Z.
,
Heinrich M.
,
Dulak J.
), s. 125-137
artykuł:
Anti-inflammatory effects of extracts from some traditional Mediterranean diet plants
(
Strzelecka M.
,
Bzowska M.
,
Koziel J.
,
Szuba B.
,
Dubiel O.
,
Rivera Nunez D.
,
Heinrich M.
,
Bereta J.
), s. 139-156
artykuł:
Transcription factors as targets of the anti-inflammatory treatment. A cell culture study with extracts from some Mediterranean diet plants
(
Stalinska K.
,
Guzdek A.
,
Rokicki M.
,
Koj A.
), s. 157-169
artykuł:
Dietary intake and biochemical risk factors for cardiovascular disease in two rural regions of Crete
(
Manios Y.
,
Antonopoulou S.
,
Kaliora A. C.
,
Felliou G.
,
Perrea D.
), s. 171-181
artykuł:
The protective ability of the Mediterranean plant extracts against the oxidative DNA damage. The role of the radical oxygen species and the polyphenol content
(
Kapiszewska M.
,
Soltys E.
,
Visioli F.
,
Cierniak A.
,
Zajac G.
), s. 183-197
artykuł:
The estrogenic status and the COMT genotype of female blood donors influence the protective ability of the Mediterranean plant extracts against the hydrogen peroxide-induced DNA damage in lymphocytes
(
Kapiszewska M.
,
Zajac G.
,
Kalemba M.
,
Soltys E.
), s. 199-217
artykuł:
Gastroprotective effects of flavonoids in plant extracts
(
Zayachkivska O. S.
,
Konturek S. J.
,
Drozdowicz D.
,
Konturek P. C.
,
Brzozowski T.
,
Ghegotsky M. R.
), s. 219-231
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.