Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Plant Breeding and Seed Science
Rocznik
1996
Tom
40
Numer
3-4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3-4
artykuł:
Genetic and environmental influence on the extract viscosity of winter rye
(
Gan Y.
,
McLeod J. G.
,
Scoles G. J.
,
Campbell G. L.
)
artykuł:
Extract viscosity of winter rye heritability and correlation to kernel characters
(
Gan Y.
,
McLeod J. G.
,
Scoles G. J.
,
Campbell G. L.
)
artykuł:
Ascochyta blight in Pisum sativum L.seeds
(
Marcinkowska J. Z.
)
artykuł:
Extent of C-heterochromatin differentiation of chromosomes in inbred lines and cultivars of rye [Secale cereale L.]
(
Pilch J.
)
artykuł:
Genetic analysis of variability and combining ability of rye hybrid cultivars
(
Grochowski L.
,
Kaczmarek J.
,
Kadlubiec W.
,
Bujak H.
)
artykuł:
The combining ability in some varieties and strains of winter triticale [x Triticosecale Witt.]
(
Wegrzyn S.
,
Grzesik H.
)
artykuł:
Is eyespot a danger for maize culture in Poland ?
(
Pronczuk M.
,
Bojanowski J.
,
Warzecha R.
,
Laudanski Z.
)
artykuł:
The response of some Persian clover [Trifolium resupinatum L.] cultivars to daylengths
(
Kaszuba J. W.
)
artykuł:
Transfer of the low indole glucosinolate trait from Brassica campestris to Brassica napus
(
Kudla M.
,
Rakow G.
,
Raney P. J.
)
artykuł:
Influence od seed maturity on germination, vigour and protein and tannin contents in faba bean [Vicia faba L.var.minor]
(
Pokojska H.
,
Grzelak K.
)
artykuł:
Performance of interspecific and intergeneric hybrids of Triticum aestivum L. for wheat improvement. Part I. Performance of winter generations F3-F5 of T.aestivum L. with Triticum [2x,4x], Aegilops [2x] and Elymus [4x] species in respect of some characters of spike
(
Pilch J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.