Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2007
Tom
42
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Czynniki HFC czy stare czynniki chlodnicze - co bedzie przyszloscia?
(
Halozan H.
,
Rieberer R.
), s. 10-16
artykuł:
Copeland Dual Scroll alternatywa dla sprezarek srubowych w duzych ukladach klimatyzacyjnych
(
Glowala A.
), s. 18-22
artykuł:
Zespoly Sprezarkowe COOL
, s. 23
artykuł:
Nowosci w ofercie wymiennikow ciepla
, s. 24-25
artykuł:
Praktyczne seminarium szkoleniowe dla serwisantow firmy FRIGO
(
Sygitowicz B.
), s. 26
artykuł:
Zawory odcinajace ssawne z opoznionym otwarciem HCK5 zamykane parami DN rowna sie 32 do 150 mm do NH3, R404A, R134a... CO2 firmy HANSEN
(
Bojanowski W.
), s. 27-31
artykuł:
Jakosc wody w ukladach chlodzenia. [Czesc 1]
(
Marjanowski J.
,
Nalikowski A.
), s. 36-40
artykuł:
Utrwalanie zywnosci metoda zamrazania lub chlodzenia
(
Polak E.
), s. 42-43
artykuł:
Szybkie i skuteczne schladzanie warunkiem uzyskania oczekiwanej jakosci. Zastosowanie technik z wykorzystaniem skroplonych gazow w przetworstwie miesa
(
Pawlonka G.
), s. 44-45
artykuł:
Trwalosc miesa indykow w warunkach chlodniczych
(
Kondratowicz J.
,
Kulo Z.
,
Burczyk E.
), s. 46-50
artykuł:
Wplyw kwasu askorbinowego i ekstraktow wodnych z tymianku na zmiany wskaznika TBA i barwy modelowych pieczeni wieprzowych podczas ich przechowywania chlodniczego
(
Tyburcy A.
,
Skup D.
,
Rozbicki P.
), s. 52-55
artykuł:
Zawartosc soli w produktach schlodzonych i zamrozonych w swietle aktualnych zalecen
(
Cwiertniewski K.
,
Polak E.
,
Egierski K.
), s. 56-59
artykuł:
Interpretacja rozporzadzenia Komisji [WE] nr 2073-2005 w sprawie kryteriow mikrobiologicznych dotyczacych srodkow spozywczych
(
Nowak A.
), s. 60-62
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.