Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2007
Tom
45
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Wartosc rzezna i jakosc miesa cielat ubijanych w sezonie wiosennym i jesiennym
(
Florek M.
,
Litwinczuk Z.
,
Skalecki P.
,
Litwinczuk A.
), s. 7-15
artykuł:
Wartosc uzytkowa tusz zwierzat lownych
(
Zmijewski T.
,
Cierach M.
,
Kwiatkowska A.
), s. 17-23
artykuł:
Efekt ekonomiczny uzyskany z podzialu elementow zasadniczych z tusz jalowek roznych klas na mieso drobne bez kosci lub na cele kulinarne
(
Wajda S.
,
Burczyk E.
,
Winarski R.
), s. 25-33
artykuł:
Wplyw wieku kozlat rasy bialej uszlachetnionej na wlasciwosci fizykochemiczne i sensoryczne miesa
(
Horoszewicz E.
,
Pieniak-Lendzion K.
), s. 35-41
artykuł:
Wplyw masowania na wybrane wlasciwosci fizykochemiczne miesni szynki
(
Gajewska-Szczerbal H.
,
Dolata W.
,
Piatek M.
,
Korbik T.
), s. 43-54
artykuł:
Energochlonnosc wybranych procesow rozdrabniania miesa
(
Tkacz K.
), s. 55-61
artykuł:
Opracowanie receptury modelowej kielbasy duzego kalibru podobnej do mortadelli wloskiej
(
Olkiewicz M.
,
Moch P.
,
Makala H.
), s. 63-77
artykuł:
Wplyw ilosci dodatku maki z amaranthusa [Amaranthus cruentus] na wybrane wyrozniki jakosci kielbas drobno rozdrobnionych
(
Slowinski M.
,
Gatarz J.
), s. 79-86
artykuł:
Wplyw dodatku orzecha wloskiego na jakosc modelowej homogenizowanej kielbasy z miesa kurczat
(
Cegielka A.
,
Kwapisz I.
), s. 87-94
artykuł:
Rola surowca tluszczowego w modelowych przetworach miesnych w ksztaltowaniu tekstury i jakosci sensorycznej
(
Makala H.
,
Kern-Jedrychowski J.
), s. 95-105
artykuł:
Wplyw udzialu tluszczu w zestawie surowcowym oraz dodatku transglutaminazy i karagenu na wlasciwosci wysokowydajnych kielbas drobno rozdrobnionych
(
Ostrowska A.
), s. 107-117
artykuł:
Wplyw czesciowej zamiany tluszczu zwierzecego tluszczem roslinnym na jakosc sensoryczna kielbas drobno rozdrobnionych
(
Piotrowska E.
,
Szczepaniak B.
,
Dolata W.
,
Graczyk B.
), s. 119-131
artykuł:
Jakosc popularnych rynkowych kielbas srednio rozdrobnionych
(
Makala H.
,
Tyszkiewicz S.
,
Wawrzyniewicz M.
), s. 133-145
artykuł:
Jakosc i ocena konsumencka wedlin o srednim przedziale cenowym dostepnych w malych punktach detalicznych
(
Walczycka M.
), s. 147-159
artykuł:
Zawartosc bialka, fosforu, wody, tluszczu, popiolu w MOM-ie badanym w PIWet-PIB w 2006 roku
(
Michalski M.
), s. 161-168
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.