Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2006
Tom
58
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Polski model hodowli trzody chlewnej
(
Zieba S.
), s. 6
artykuł:
Produkcja miesa wieprzowego z loch pierwiastek
(
Wajda S.
), s. 10-13
artykuł:
Nowe wymagania Unii Europejskiej w zakresie stosowania azotynow i azotanow w przetworstwie miesnym
(
Szymanski P.
), s. 14-16
artykuł:
Klasyfikacja taryfowa produktow miesnych
(
Puka A.
), s. 18-21
artykuł:
Mazurski smak
(
Bielski M.
), s. 22
artykuł:
Miedzynarodowy standard handlowy dla miesa kurzego
(
Anders E.
), s. 24
artykuł:
Przedsiebiorstwo Przemyslowo-Handlowe 'Smakowita' w Sokolach
(
Jablonski Z.
), s. 28-29
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.