Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2001
Tom
10
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Estimation of magnesium supply in alimentation of soldiers doing military service in the years 1988-1998
(
Rozmysl E.
,
Klos A.
,
Bertrandt J.
,
Stezycka E.
)
artykuł:
Changes in solubility of the bovine semitendinosus muscle collagen under the influence of high pressure
(
Kwiatkowska A.
,
Jankowska B.
,
Korzeniowski W.
)
artykuł:
Superoxide scavenging activity of seed coat extracts from legume seeds
(
Troszynska A.
,
Kubicka E.
)
artykuł:
Effects of pressure and osmotic solution on efficiency of osmotic dehydration of apples
(
Sitkiewicz I.
,
Kozlowski M.
)
artykuł:
Comparison of nutritional value in snacking and not snacking young people's food
(
Wadolowska L.
,
Cichon R.
,
Slowinska M. A.
,
Bandurska-Stankiewicz E.
)
artykuł:
Shelf-life extension of meat and its further-processed products stored under modified atmosphere packaging [MAP] - a review
(
Kijowski J.
,
Cegielska-Radziejewska R.
,
Krala L.
)
artykuł:
Visible light absorption, transmission, and scattering by potato starch granules
(
Starzyk F.
,
Lii C.
,
Tomasik P.
)
artykuł:
Fatty acid composition with emphasis on trans C18:1 isomers of milk fat from Lowland Black-and-White and Polish Red cows
(
Zegarska Z.
,
Jaworski J.
,
Paszczyk B.
,
Charkiewicz J.
,
Borejszo Z.
)
artykuł:
Biological protection of barley grain and its influence on selected features of malt
(
Dziuba E.
,
Foszczynska B.
)
artykuł:
The evaluation of the press as a source of nutritional information in the women's opinions
(
Jezewska-Zychowicz M.
)
artykuł:
The content of some mineral components and heavy metals of daily food rations of secondary school students
(
Cieslik E.
,
Sikora E.
)
artykuł:
Physico-chemical and functional properties of caseinates obtained by extrusion-cooking
(
Szpendowski J.
,
Cierach M.
,
Smietana Z.
,
Wilczewska J.
)
artykuł:
Effect of pectin and alpha-amylase on the microstructure and staling of bread
(
Yaseen A. A. E.
,
Shouk A. A.
,
Sadowska J.
,
Fornal J.
,
Jelinski T.
)
artykuł:
Effects of fish oil-enrichment of spreadable fats on their quality and nutritional value
(
Kolanowski W.
,
Swiderski F.
,
Lis E.
,
Berger S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.