Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2007
Tom
06
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Influence of titanium treatment on antioxidants content and antioxidant activity of strawberries
(
Skupien K.
,
Oszmianski J.
)
artykuł:
The effect of proteolytic activity on the technological value of wheat flour from pre-harvest sprouted grain
(
Dojczew D.
,
Sobczyk M.
)
artykuł:
The level of nutrition knowledge in woman with diagnosed thyroid diseases
(
Waszkowiak K.
,
Rogalewska J.
)
artykuł:
Dried shiitake [Lentinula edodes] and oyster [Pleurotus ostreatus] mushrooms as a good source of nutrient
(
Regula J.
,
Siwulski M.
)
artykuł:
Influence of smoking process on polycyclic aromatic hydrocarbons' content in meat products
(
Ciecierska M.
,
Obiedzinski M.
)
artykuł:
The changes of antioxidant properties in highbush blueberries [Vaccinium corymbosum L.] during freezing and long-term frozen storage
(
Scibisz I.
,
Mitek M.
)
artykuł:
Evaluation of fish and squid meat applicability for snack food manufacture by indirect extrusion cooking
(
Wianecki M.
)
artykuł:
Antioxidant vitamin contents of Capsicum annuum fruit extracts as affected by processing and varietal factors
(
Perucka I.
,
Materska M.
)
artykuł:
Retrogradation of rye starch pastes
(
Nowotna A.
,
Buksa K.
,
Gambus H.
,
Ziobro R.
,
Krawontka J.
,
Sabat R.
,
Gryszkin A.
)
artykuł:
The biological activity of wheat, rye and triticale varieties harvested in four consecutive years
(
Piasecka-Kwiatkowska D.
,
Madaj D.
,
Warchalewski J. R.
)
artykuł:
Popularity of processed foodstuffs for infants and small children among parents
(
Gorecka D.
,
Szczepaniak B.
,
Szymandera-Buszka K.
,
Flaczyk E.
)
artykuł:
An objective method to assess bioluminescent properties of selected bacterial strains
(
Danyluk B.
,
Uchman W.
,
Konieczny P.
,
Bilska A.
)
artykuł:
The influence of extrusion on the content of polyphenols and antioxidant-antiradical activity of rye grains [Secale cereale L.]
(
Gumul D.
,
Korus J.
,
Achremowicz B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.