Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
Rocznik
2001
Tom
28
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Political and economic determinants of dietary changes-focus on Poland
(
Sekula W.
)
artykuł:
Antyoksydacyjny potencjal sokow owocowych - badania metoda spektroskopii elektronowego rezonansu paramagnetycznego
(
Wasek M.
,
Wawer I.
,
Kunachowicz H.
,
Izdebska A.
), s. 99-106
artykuł:
Analiza wybranych produktow spozywczych pod katem zawartosci w nich substancji dodatkowych o potencjalnych wlasciwosciach alergizujacych
(
Traczyk I.
,
Gielecinska I.
,
Szponar L.
), s. 107-131
artykuł:
Kontrola jakosci tluszczu smazalniczego przy smazeniu frytek za pomoca wybranych testow
(
Daniewski M.
,
Pawlicka M.
,
Filipek A.
,
Jacorzynski B.
,
Mielniczuk E.
,
Balas J.
,
Domina P.
), s. 132-139
artykuł:
Ocena wydalania kreatyniny u dzieci zywionych preparatami mlekozastepczymi na bazie soi
(
Tomasik P. J.
,
Rogatko I.
,
Sztefko K.
), s. 140-145
artykuł:
Karnityna a wysilek fizyczny
(
Jankowska M.
,
Lysiak-Szydlowska W.
), s. 160-168
artykuł:
Mikotoksyny z grupy trichotecenow w zywnosci
(
Filipek A.
,
Daniewski M.
,
Bal K.
), s. 169-177
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.