Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1997
Tom
51
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Miedzynarodowy Kodeks Praktyki - Ogolne Zasady Higieny Zywnosci
(
Sadowska H.
), s. 2-5
artykuł:
System HACCP w ochronie bezpieczenstwa zywnosci
(
Sadowska H.
), s. 6-9
artykuł:
Mikrobiologia i higiena w przemysle spozywczym
(
Zakowska Z.
,
Piatkiewicz A.
), s. 10-12
artykuł:
Metody mycia powierzchni i urzadzen oraz ich stosowanie
(
Kubas P.
), s. 13-14
artykuł:
Nowoczesne metody kontroli czystosci w przemysle spozywczym
(
Czajkowska D.
), s. 15-18
artykuł:
Podstawowe zagadnienia inzynierii systemow mycia chemicznego CIP
, s. 20-21
artykuł:
Zloty Jubileusz Przemyslu Spozywczego
(
Chylek D.
), s. 24-25
artykuł:
Preparaty dezynfekcyjne - zakres stosowania, zalety, wady
(
Wisniewski W.
), s. 27-28
artykuł:
Laureaci Srebrnych Asow w '97
, s. 30-31
artykuł:
Mycie i dezynfekcja w zakladach przetworstwa spozywczego a srodowisko
(
Orzeszko G.
), s. 32-36
artykuł:
Kanaly dystrybucji artykulow zywnosciowych - ocena stanu i tendencje rozwoju
(
Klosiewicz U.
), s. 37-41
artykuł:
Polskie Centrum Badan i Certyfikacji - czlonkiem Europejskiej Fundacji ds.Zarzadzania przez Jakosc [ EFQM ]
(
Berdowski J.
,
Tkaczyk J.
), s. 42
artykuł:
Wlokno pokarmowe w zywieniu czlowieka
(
Bartnikowska E.
), s. 43-44
artykuł:
Oddzialywanie bakterii fermentacji mlekowej na funkcje zyciowe i zdrowie czlowieka
(
Kornacki K.
,
Maciejska A.
,
Klebukowska L.
), s. 45-48
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.