Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2008
Tom
---
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Napoje przyszlosci. Konferencja prasowa dotyczaca targow Brau Breviale - Bratyslawa, 26 czerwca 2008
, s. 8-9
artykuł:
Pogotowie strajkowe. Rozmowa z Anna Krupowicz, Elzbieta Pisarczyk [przewodniczaca] i Grazyna Przada z Sekcji Krajowej Pracownikow Stacji Sanitarno-Epidemiologicznych NSZZ 'Solidarnosc'
(
Lesniewski B.
), s. 10-11
artykuł:
Jak ugryzc nowa zywnosc? Wprowadzanie nowych srodkow spozywczych na rynek unijny
(
Oseka G.
), s. 12-14
artykuł:
Z widel do zoladka. Rola pasz i zywienia w ochronie zdrowia publicznego
(
Kwiatek K.
), s. 15-17
artykuł:
Prawo na dodatek. Nowe rozporzadzenie Parlamentu Europejskiego i Rady w sprawie substancji dodatkowych
(
Gajda-Wyrebek J.
), s. 18-21
artykuł:
Zrob badanie dodatkowe. Niezabezpieczone przez prawo zagrozenia zywnosci
(
Hac-Szymanczuk E.
), s. 22-26
artykuł:
Kompleksowe badania wody w laboratoriach
(
Kozlowska D.
), s. 28
artykuł:
Wabik ochronny. Bezpieczenstwo opakowan i przedmiotow przeznaczonych do kontaktu z zywnoscia
(
Rzaca M.
), s. 30-33
artykuł:
Frutti di mare. Biotoksyny morskie powodujace amnezje - zagrozenie i wykrywanie
(
Michalski M. M.
), s. 34-35
artykuł:
Szkolenie permanentne. Szkolenie pracownikow jako element zapewnienia bezpieczenstwa zywnosci
(
Kepinska M.
), s. 36-37
artykuł:
Zasady fundamentalne. Jak dbac o jakosc i bezpieczenstwo produktow spozywczych
(
Kudyba E.
,
Cieslik G.
), s. 38-39
artykuł:
Zamiennik dla chlorkow. Ozon w produkcji bezpiecznej zywnosci
(
Dzwolak W.
), s. 40-41
artykuł:
Audyt bezpieczenstwa biznesu. Firma nowoczesna. Zarzadzanie
(
Avraham A.
), s. 42-44
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.