Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2003
Tom
57
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Nagrodzone produkty wizytowka branzy spozywczej
(
Karwowska A.
), s. 3
artykuł:
Postep w mrozeniu i chlodzeniu zywnosci z zastosowaniem cieklego azotu i dwutlenku wegla
(
Jarczyk A.
), s. 5-7
artykuł:
Rynek zywnosci mrozonej
, s. 8
artykuł:
Krajowy rynek pizzy mrozonej
(
Pietryka J.
), s. 10
artykuł:
Konsumenci zywnosci mrozonej
(
Gorska-Warsewicz H.
), s. 14-15
artykuł:
Organizacje branzowe
, s. 16
artykuł:
Sektor przetworstwa ryb przed wstapieniem Polski do Unii Europejskiej
(
Bogus C.
), s. 18-22
artykuł:
Srodki SAPARD wspieraja przetworstwo ryb w Polsce
(
Kaszynski P.
,
Babuchowski A.
), s. 24
artykuł:
Substancje dodatkowe w produktach rybnych
(
Gajda J.
), s. 28-29
artykuł:
Polski rynek ryb i przetworow rybnych
(
Krajewski K.
), s. 31-33
artykuł:
EFFERCOL firmy SA COLOR - nowy rewolucyjny produkt na rynku polskim
(
Jankowski D.
), s. 34
artykuł:
Tradycja podstawa sukcesu
(
Smolinski E.
), s. 36-37
artykuł:
Zintegrowane narzedzia do zarzadzania i controllingu
(
Krzywinski A.
,
Schalk H.
), s. 38
artykuł:
FIT II - najnowsza wersja koncepcji cyfrowej technologii wazenia dynamicznego w przemysle spozywczym
(
Zajaczkowski M.
), s. 39
artykuł:
Powiazanie systemow jakosci [ISO 9000] producentow rolnych i zakladow przetworczych
(
Bieganowski A.
,
Bartnik G.
), s. 40
artykuł:
Wydajnosc pracy w przemysle spozywczym w Polsce i krajach Unii
(
Chechelski P.
,
Morkis G.
), s. 44-46
artykuł:
Naukowcy i praktycy dyskutuja o skrobiach modyfikowanych
(
Chylek D.
), s. 47
artykuł:
Jak dzialaja przedsiebiorstwa na terenie Unii
(
Cichocka A.
), s. 48
artykuł:
Nowa definicja miesa i produktow miesnych
(
Cichocka A.
), s. 49
artykuł:
Produkty - innowacje
, s. 52
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.