Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
Rocznik
1999
Tom
26
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Effect of physical training, graded exercise until exhaustion and diet on lipid peroxidation and plasma alpha-tocopherol level in men
(
Hubner-Wozniak E.
,
Lutoslawska G.
,
Panczenko-Kresowska B.
,
Malczewska J.
), s. 91-98
artykuł:
Nutritional value of diets reconstituted in laboratory of workers employed in public or private sector in the Wielkopolska Region
(
Przyslawski J.
,
Gertig H.
,
Boleslawska I.
,
Duda G.
,
Maruszewska M.
,
Nowak J.
), s. 99-110
artykuł:
Stan odżywienia dzieci ze schyłkową niewydolnością nerek
(
Jedrzejowski A.
,
Panczyk-Tomaszewska M.
,
Lech M.
,
Rajkowski T.
,
Majcher A.
,
Lis D.
,
Przedlacki J.
,
Zurowska A.
,
Dyras P.
,
Rubik J.
,
Szprynger K.
,
Zwolinska D.
,
Zachwieja J.
,
Siten G.
,
Stankiewicz R.
), s. 111-130
artykuł:
Wpływ diety wysokotłuszczowej i podtoksycznych dawek wanadu na stężenie magnezu w surowicy krwi oraz na zawartość tego pierwiastka w wątrobie
(
Karczewski J.
), s. 131-141
artykuł:
Realizacja zaleceń międzynarodowej konferencji żywieniowej w Rzymie, dotyczącej sposobu żywienia, stanu odżywienia i stanu zdrowia kobiet w Republice Federalnej Niemiec
(
Oltersdorf U.
), s. 142-146
artykuł:
Skrobia oporna jako składnik żywności: wartość odźywcza i właściwości fizjologiczne
(
Cierpikowska M.
,
Drywien M.
), s. 147-155
artykuł:
Przegląd metod oznaczania skrobi opornej w żywności
(
Cierpikowska M.
,
Drywien M.
), s. 156-166
artykuł:
Rola selenu w żywieniu
(
Werynska M.
), s. 167-175
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.