Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2002
Tom
46
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Antocyjany - zdrowa alternatywa
(
Mosiewicz R.
), s. 1
artykuł:
Napoje - nowe mozliwosci
(
Karczmarz A.
), s. 2
artykuł:
RekoPol - Organizacja Odzysku S.A.
, s. 7
artykuł:
Jakie szanse maja polskie soki na rynkach Unii?
(
Przegalinska M. J.
), s. 10-11
artykuł:
Swiatowy kongres IFU, Sydney 2001 [cz.1]
(
Plocharski W.
), s. 12-14
artykuł:
Sklad i wlasciwosci przeciwutleniajace wybranych handlowych sokow owocowych
(
Zajac K. B.
,
Podsedek A.
), s. 14-17
artykuł:
Rynek napojow bezalkoholowych
(
Tucholska A.
), s. 17
artykuł:
Rozwoj systemu Opracowywania Nowych Produktow w przemysle napojowym w XXI wieku
(
Lobaszewski E.
), s. 18
artykuł:
Zmodernizowane Laboratorium CIS w Poznaniu uzyskalo akredytacje
(
JP
), s. 22-23
artykuł:
Rosjanie pija coraz wiecej sokow
(
Stawski R.
,
Nowak E.
,
Mlodzian M.
), s. 33
artykuł:
Marketing 2002 [24]. Co bylo i co bedzie?
(
Bogacz A.
), s. 34
artykuł:
Wysoka akcyza dla wodek przynosi wiecej strat niz korzysci
(
Przegalinska M. J.
), s. 35
artykuł:
Ceny warzyw gruntowych do przetworstwa w 2001 r.
(
Smolenski T.
,
Stepka G.
), s. 36-37
artykuł:
Programy Unii Europejskiej i inne formy wspierania malych i srednich przedsiebiorstw w Polsce
(
Bortkun O.
), s. 38
artykuł:
Odpady opakowaniowe - konferencja KUPSiNB
(
JB
), s. 39
artykuł:
Ryzyko zdrowotne zywnosci. Cz.2
(
Bortkun O.
), s. 39-40
artykuł:
Widziane z Wiejskiej. Cz.7. Krotki przeglad waznych ustaw
(
Pokrywka T.
), s. 41
artykuł:
Krajowy Produkt - Przyszloscia Polski
(
JB
), s. 42-43
artykuł:
VIN-KON i HORTINO wyroznione tytulem Mistrz AGROLIGI 2001
(
Bortkun J.
), s. 43-44
artykuł:
Program dzialania Stowarzyszenia na 2002 rok
(
JP
), s. 45-46
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.