Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1997
Tom
06
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Developments in fish processing and quality assurance
(
Sikorski Z. E.
)
artykuł:
Effect of some factors on granularity and content of phosphorus in potato starch
(
Kolodziej Z.
), s. 17-26
artykuł:
Effect of harvest time on the amino acid content in potato tubers
(
Cieslik E.
,
Praznik W.
), s. 27-34
artykuł:
Changes in pigment contents in red beet juice denitrified by Paracoccus denitrificans
(
Grajek W.
,
Walkowiak-Tomczak D.
,
Czapski J.
), s. 35-42
artykuł:
Effects of deacylation degree and molecular weight of chitosan on yeast-cell flocculation
(
Jankowski T.
,
Juszczak T.
), s. 43-50
artykuł:
Production of lytic enzymes using Trichoderma reesei M7-1 in east protoplast formation
(
Witkowska D.
,
Stempniewicz R.
,
Wojtatowicz M.
), s. 51-60
artykuł:
Optimisation of saccharose and ammonium sulfate concentrations for pollulan biosynthesis by Aureobasidium pullulans in batch culture
(
Gniewosz M.
,
Sobczak E.
,
Zielinski W.
), s. 61-68
artykuł:
Biosynthetic stability of Bacillus subtilis and B.polymyxa during storage
(
Rodziewicz A.
,
Wojtatowicz M.
), s. 69-76
artykuł:
Interactions between nitrates [V] and solid phase in yogurt or kefir during production and storage
(
Steinka I.
,
Przybylowski P.
), s. 77-83
artykuł:
Use of positive photographic prints for densitometry of gliadins from cereals by PAGE
(
Makarski B.
,
Makarska E.
), s. 85-89
artykuł:
Quantitative analysis of milk proteins by SDS-PAGE method
(
Dziuba J.
,
Mioduszewska H.
), s. 91-98
artykuł:
Structure of aqueous D-fructose solutions
(
Mazurkiewicz J.
), s. 99-106
artykuł:
Application of immunoblotting method to detect native lipases of rapeseed
(
Grabska J.
,
Jedrychowski L.
,
Miaczynska A.
), s. 107-114
artykuł:
Assessment of food intake and nutritional status of children from selected Polish urban and rural areas
(
Czeczelewski J.
,
Wilczewski A.
,
Raczynski G.
), s. 115-126
artykuł:
Nutritional habits of perinatal women for consumption of butter and margarine
(
Wadolowska L.
,
Przybylowicz K.
,
Trzaskowska M. A.
,
Cichon R.
,
Kozikowski W.
,
Klobukowski J.
,
Stefanowicz M.
,
Romaszko E.
,
Malarkiewicz J.
), s. 127-136
artykuł:
Effects of brine and salting time on bioavailability of minerals from ripening cheeses
(
Klobukowski J.
,
Kozikowski W.
,
Cichon R.
,
Wisniewska-Pantak D.
,
Reps A.
), s. 137-146
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.