Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Wieś Jutra
Rocznik
2001
Tom
---
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Prof.dr hab.Bogdan Klepacki profesorem honorowym - Doktorem Honoris Causa Lwowskiego Uniwersytetu Rolniczego w Dublanach
(
Skrobacka H.
), s. 3-4
artykuł:
Sto lat studiow rolniczych w Dublanach
(
Gradziuk P.
), s. 5
artykuł:
Wywiad z dr hab.Krystyna Gutkowska - Dziekanem Wydzialu Nauk o Zywieniu czlowieka i Konsumpcji SGGW
, s. 6-7
artykuł:
Wywiad z prof. dr hab. Tadeuszem Aleksandrem Haberem - Dziekanem Wydzialu Technologii Zywnosci SGGW
, s. 8-9
artykuł:
Przystosowanie przedsiebiorstw przemyslu rolno-spozywczego do gospodarki rynkowej
(
Urban R.
), s. 10-11
artykuł:
Zmiany w spozyciu podstawowych produktow roslinnych w krajach Unii Europejskiej i w Polsce
(
Zajaczkowska M.
,
Borowska A.
), s. 12-16
artykuł:
System zapewnienia bezpieczenstwa zdrowotnego zywnosci - HACCP
(
Kolozyn-Krajewska D.
,
Sikora T.
), s. 17-19
artykuł:
Polska marka artykulow zywnosciowych w swiadomosci konsumentow
(
Gutkowska K.
,
Sajdakowska M.
,
Trybus J.
), s. 20
artykuł:
Ochrona prawa konsumentow na rynku zywnosci
(
Ozimek I.
), s. 21-24
artykuł:
Rynek zywnosci z rolnictwa ekologicznego - stan obecny i szanse rozwoju
(
Zakowska-Biemans S.
), s. 25-27
artykuł:
Nowe rozwiazania systemu regulacji rynku mleka w Polsce na przykladzie wsparcia zywienia dzieci szkolnych mlekiem
(
Krajewski K.
,
Panasiuk G.
), s. 28-31
artykuł:
Wystepowanie cholesterolu w produktach miesnych i w jajach
(
Zarski T.
), s. 32-34
artykuł:
Preferencyjne kredytowanie przetworstwa miesa
, s. 35-36
artykuł:
Sytuacja sektora tluszczow roslinnych i perspektywy jego rozwoju
(
Klepacki B.
), s. 37-38
artykuł:
Fundacja Programow Pomocy dla Rolnictwa
(
Mysinski K.
), s. 39-40
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.