Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2001
Tom
---
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Sztuka zdrowego miesa - seminarium firmy Sokolow SA
, s. 6
artykuł:
Targi IFFA-IFFA Delicat - 19-24 maja 2001, Frankfurt nad Menem
, s. 6
artykuł:
IX Ogolnopolski Konkurs Drobiarski
, s. 8
artykuł:
Produkty na grill - nowosci w ofercie firmy Inwestel
, s. 10
artykuł:
XXXI ogolnopolski konkurs wiedzy z zakresu technologii miesa w Krotoszynie
, s. 12
artykuł:
Miedzynarodowe targi gastronomiczne Salima i Inteco 2001 w Brnie
, s. 14
artykuł:
Zaklad miesny XXI wieku
, s. 16
artykuł:
Nowoczesne technologie i doswiadczenie - atutami firmy Prowana
, s. 20
artykuł:
Wplyw warunkow kutrowania surowcow miesnych i tluszczowych na jakosc farszow i wedlin
(
Dolata W.
), s. 26
artykuł:
BSE - czy skaleczenia moga byc miejscem infekcji?
, s. 32-33
artykuł:
Badania na obecnosc wlosni w miesie - czy nadal sa konieczne?
, s. 36-37
artykuł:
Aromat miesa peklowanego
, s. 38
artykuł:
Wplyw wielkosci dodatku fosforanow na jakosc szynek gotowanych
, s. 42
artykuł:
Porownanie dzialania blonnika pszennego i skrobi natywnej w miesnych wyrobach blokowych
(
Kryczka K.
), s. 48-49
artykuł:
Przezywalnosc EHEC w kielbasach surowych [czesc druga] Kielbasy surowe krajalne
, s. 52-54
artykuł:
Produkcja nowego rodzaju wyrobow miesnych
, s. 56
artykuł:
Oslonka wedliniarska z masy kolagenowej
, s. 59
artykuł:
Wplyw roznych parametrow procesu na teksture mielonego miesa wolowego o zmniejszonej zawartosci tluszczu
, s. 61
artykuł:
Analityka miesa
, s. 64-67
artykuł:
Jakosc handlowa artykulow rolno-spozywczych
(
Slowinski M.
), s. 71-72
artykuł:
Warunki przechowywania miesa i jego przetworow w punktach sprzedazy
(
Jozwiak A.
), s. 72-73
artykuł:
Zastosowanie Robin Plus OW-SL do przedluzania trwalosci i stabilizacji wyrobow miesnych
(
Maesmans G.
,
Mazurkow M.
,
Verheye J.
), s. 75
artykuł:
Procedury rozliczania kosztow w przemysle spozywczym
(
Wallner E.
,
Hofback D.
), s. 76
artykuł:
Komory Allround System Rondair z dymogeneratorem ciernym
(
Klawitter E.
), s. 78
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.