Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1996
Tom
44
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Europain'96 - po raz pierwszy walczylismy o Puchar Swiata Piekarzy
, s. 2-6
artykuł:
Znakowanie towarow kodami uzupelniajacymi dla potrzeb przemyslu i handlu
(
Kosmacz-Chodorowska A.
), s. 7-9
artykuł:
Produkcja pieczywa z udzialem maki o niskiej wartosci technologicznej
(
Piesiewicz H.
), s. 10-11
artykuł:
Poziom molibdenu i selenu w drozdzach piekarskich
(
Maslowska J.
,
Janiak J.
), s. 12-13
artykuł:
Oszczednosc energii [paliw] zrodlem obnizki kosztow produkcji
(
Kownacki J.
), s. 16-17
artykuł:
Wawel i Gryf w Moskwie
, s. 17
artykuł:
Dlaczego chleb sie kruszy?
(
Kownacki J.
), s. 20-21
artykuł:
O zatrudnianiu mlodocianych
(
Jaetke J.
), s. 22
artykuł:
Rady technologa
(
Jarosz K.
), s. 25
artykuł:
Sekret slodyczy - Pomorzanka, Union Chocolate, Rarytas
, s. 26-27
artykuł:
Sezam - surowiec niedoceniony
(
Slomczykowski J.
), s. 28-29
artykuł:
Sitodruk
, s. 31
artykuł:
Kwartet prezentuje Instant-Mix
, s. 34
artykuł:
Z prac Stowarzyszenia Krajowych Producentow Lodow i Deserow Mrozonych
(
Polak E.
), s. 35-36
artykuł:
Warto odwiedzic targi UKBA w Budapeszcie
(
Gubala M.
), s. 39
artykuł:
Amaranthus - od doswiadczalnych wypiekow do codziennej produkcji
, s. 40
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.