Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Herba Polonica
Rocznik
2006
Tom
52
Numer
1-2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1-2
artykuł:
Chromatographic and spectrophotometric analyses of the DPPH free radical scavenging activity of the fractionated extracts from Lamium album L., Lamium purpureum L. and Viscum album L.
(
Budzianowski J.
,
Budzianowska A.
)
artykuł:
Evaluation of minerals in two varieties of Dictamnus albus L.: the white variety [cv. Albiflorus] and the purple variety [cv.Purpureus]
(
Baj T.
,
Sowa I.
,
Kocjan R.
,
Wolski T.
)
artykuł:
Chlorogenic acid in in vitro cultures of Eleutherococcus senticosus
(
Floryanowicz-Czekalska K.
,
Podsedek A.
,
Wysokinska H.
)
artykuł:
Impact of some fungicides on growth and development of morphological structures of Seimatosporium hypericinum [Ces.] Sutton in vitro
(
Zimowska B.
)
artykuł:
The effect of nitrogen fertilization and stage of plant development on the mass and quality of sweet basil leaves [Ocimum basilicum L.]
(
Golcz A.
,
Politycka B.
,
Seidler-Lozykowska K.
)
artykuł:
Biology of germination of medicinal plant seeds. Part XXII: Seeds of Chamaenerion angustifolium [L.] Scop. from Oenotheraceae family
(
Buchwald W.
,
Kozlowski J.
,
Szczyglewska D.
,
Forycka A.
)
artykuł:
Antimicrobial activities of some medicinal essential oils
(
Erturk O.
,
Ozbucak T. B.
,
Bayrak A.
)
artykuł:
The capsaicin and dihydrocapsaicin contents in soft-flesh fruit of Capsicum frutescens L. and Capsicum annuum L. hybrids
(
Nowaczyk P.
,
Nowaczyk L.
,
Banach M.
,
Wozna A.
)
artykuł:
Problematyka innowacji w Unii Europejskiej
(
Chylek E. K.
), s. 5-15
artykuł:
Interakcje lekow roslinnych stosowanych w chorobach ukladu pokarmowego
(
Pyrzanowska J.
,
Piechal A.
,
Blecharz-Klin K.
,
Widy-Tyszkiewicz E.
), s. 75-96
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.