Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
Rocznik
1999
Tom
26
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Jakość zdrowotna krajowych racji pokarmowych - badania analityczne i ocena teoretyczna. Cz.I. Wartość energetyczna i zawartość składników podstawowych
(
Rutkowska U.
,
Kunachowicz H.
,
Iwanow K.
,
Wojtasik A.
,
Klys W.
,
Nadolna I.
,
Paczkowska M.
,
Przygoda B.
,
Gosciniarek R.
), s. 275-291
artykuł:
Jakość zdrowotna krajowych racji pokarmowych - badania analityczne i ocena teoretyczna. Cz.II. Wartość odżywcza białka
(
Klys W.
,
Kunachowicz H.
,
Iwanow K.
,
Rutkowska U.
), s. 292-306
artykuł:
Ocena jakości sensorycznej i zdrowotnej tłuszczów do smarowania pieczywa wzbogaconych w wielonienasycone kwasy tłuszczowe omega-3 dodatkiem oleju rybiego
(
Kolanowski W.
,
Swiderski F.
,
Lis E.
), s. 307-319
artykuł:
Stan odżywienia i spożycie witamin w różnych grupach populacyjnych w Polsce w świetle piśmiennictwa
(
Ziemlanski S.
,
Wartanowicz M.
), s. 320-329
artykuł:
Zagadnienia niedoboru jodu w organizmie czlowieka - przegląd badań
(
Kostogrys R. B.
,
Sikora E.
,
Pisulewski P. M.
), s. 330-342
artykuł:
Choroby zębów i jamy ustnej
(
Janczuk Z.
,
Banach J.
,
Marzec-Koronczewska Z.
), s. 343-367
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.