Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2009
Tom
---
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Budujemy zaufanie konsumentow. Rozmowa z Julianem Pawlakiem, Prezesem Krajowej Unii Producentow Sokow
(
Wojciechowski T.
), s. 8-9
artykuł:
Zdrowie na 5. Kampania '5 porcji warzyw, owocow lub soku' rozpoczeta!
, s. 10-11
artykuł:
Uwielbiam to, co robie. Rozmowa z Robertem Sowa, szefem kuchni w hotelu Jan III Sobieski
(
Stepniewska J.
), s. 12-14
artykuł:
Smak tradycji
, s. 15
artykuł:
Mamy zamiar gonic Zachod. Rozmowa z Czeslawem Meus, wlascicielem firmy Biofuturo
, s. 16
artykuł:
Znak na chlebie. Znakowanie pieczywa zgodnie z aktualnymi regulacjami prawnymi
(
Kot M.
), s. 17-19
artykuł:
2 w 1. System pakowania bag in box w teorii i praktyce
(
Ucherek M.
), s. 20-22
artykuł:
Najwyzsze bezpieczenstwo. Rozmowa z Antonim Paluchem, czlonkiem zarzadu firmy Runopak
, s. 23
artykuł:
Dodatki w piekarni. Cz.1. Nowe przepisy w zakresie substancji dodatkowych dla przemyslu piekarskiego i ciastkarskiego
(
Gajda-Wyrebek J.
), s. 24-25
artykuł:
Wyzsza swiadomosc zywieniowa. Rozmowa z Miroslawem Baranowskim dyrektorem zakladu Eurohansa
, s. 26
artykuł:
Paluszki najwyzszej jakosci. Rozmowa z Malgorzata Nowakowska, prezes ZPHU 'MANLESS 1995'
, s. 27
artykuł:
Dobrowolna certyfikacja. Systemy zarzadzania jakoscia i bezpieczenstwem zywnosci
(
Dzwolak W.
), s. 28-29
artykuł:
Dazymy do perfekcji. Rozmowa z Przemyslawem Nieradka, kierownikiem handlowym firmy Moeschle
, s. 30
artykuł:
Sytuacja na rynku mleka. Tygodniowy insider Polskiej Izby Mleka
, s. 31
artykuł:
Nowoczesna piekarnia. Przeglad piecow i urzadzen piekarniczych
, s. 32
artykuł:
Cieplo zimno. Urzadzenia piekarskie i chlodnicze
(
Wronski P.
), s. 34
artykuł:
Pozyteczne i wygodne. Rozmowa z Andrzejem Jankowskim, Szefem Sprzedazy Urschel Polska
, s. 35
artykuł:
Ryzyko zawodowe. Obowiazki pracodawcow prowadzacych piekarnie i cukiernie
(
Wojciechowska H.
,
Skuza L.
), s. 36-37
artykuł:
Zimna droga. Cz.1. Transport chlodniczy - wazne ogniwo lancucha zywieniowego
(
Zwierzycki W.
,
Bienczak K.
,
Rochatka T.
,
Stachowiak A.
,
Tyczewski P.
), s. 38-39
artykuł:
Co nas nie zabije... Rozmowa z Slawomirem Samonkiem prezesem Poland Services Sp. z o.o.
, s. 40
artykuł:
Piekarnie pod ochrona. Trojszyki w piekarni oraz ich zwalczanie
(
Ignatowicz S.
), s. 42-43
artykuł:
Ochrona pod kontrola. Rozmowa z Henrykiem Furmanczykiem, Czlonkiem Zarzadu Techniki Prozniowej 'TEPRO' SA w Koszalinie
, s. 44
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.