Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn. Korporacja Producentów Żywności – Klub Promocji Jakości
Rocznik
2001
Tom
---
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Zarzadzanie jakoscia w przetworstwie zywnosci z uwzglednieniem systemu HACCP
(
Slowinska E.
), s. 5-8
artykuł:
Rynek miesny w Polsce
(
Balcerzak K.
), s. 9-12
artykuł:
Rola marketingu w przedsiebiorstwach branzy spozywczej
(
Mruk H.
), s. 13-16
artykuł:
Laboratorium zakladowe gwarantem wdrozenia systemu zapewnienia jakosci i HACCP w przetworstwie zywnosci
(
Siondalska A.
,
Ciechonska M.
), s. 17-19
artykuł:
Wysoka jakosc produktow zywnosciowych jako jeden z warunkow eksportu na rynek niemiecki
(
Tarrach W.
), s. 20-21
artykuł:
Instrumenty wspierania polskiego eksportu
(
Polanowski A.
), s. 24-27
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.