Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Trendy Food
Rocznik
2004
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Raport: rynek mleka
(
Komuda L.
), s. 10-15
artykuł:
Drzaca piana
(
lk
), s. 16-18
artykuł:
Soki
, s. 20-21
artykuł:
Owoce morza
(
Piotrowska Z.
), s. 22-24
artykuł:
Smak ketchupu
(
J.S.
), s. 28-29
artykuł:
Sluchamy naszych klientow
, s. 37
artykuł:
Nowoczesne zarzadzanie. Liderzy handlu
(
R.J.
), s. 38
artykuł:
Jak tworzyc systemy wynagrodzen dla handlowcow? [Cz.1]
(
Postol A.
), s. 40-41
artykuł:
Informacja w kazdym ogniwie!
(
Mazurkiewicz M.
), s. 42-43
artykuł:
Bonem w pracownika
(
Olejniczak M. H.
), s. 44-46
artykuł:
Executive Search, czyli sposob na precyzyjne uderzenie w leadera
(
Jas R.
), s. 47
artykuł:
Rekrutacja zewnetrzna, czyli sposob na sprawny dzial human resources
(
R.J.
), s. 48-49
artykuł:
Komu sukces, komu?
(
Rowicki G.
), s. 50
artykuł:
Australia. Natura, cywilizacja i ogromna przestrzen
, s. 54-57
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.