Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2000
Tom
48
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Jaka maka i normy sa potrzebne piekarzom?
(
Ambroziak Z.
), s. 2-3
artykuł:
Organizacja higieny w produkcji zywnosci
(
Szymko Z.
), s. 4-6
artykuł:
Dobra praktyka produkcyjna - potrzebna od zaraz
(
Lubczynska H.
), s. 7
artykuł:
Szkolenia HACCP w branzy piekarskiej i ciastkarskiej
(
Piesiewicz H.
), s. 8-9
artykuł:
Monitoring higieny - bioluminescencyjny pomiar ATP
(
Kregiel D.
), s. 10-11
artykuł:
Szalec za soja
(
Veith W. J.
), s. 12-14
artykuł:
Krajowa Rada Piekarstwa i Cukiernictwa
(
Dabrowska T.
), s. 16
artykuł:
Obrady UIB w Madrycie
, s. 18
artykuł:
Walne zebranie SRzP RP
(
Bartnik S.
), s. 20-21
artykuł:
Piekarze goscmi zninskiego Spomaszu
, s. 22
artykuł:
VII Forum Jakosci w Katowicach
(
Uszpalewicz U.
), s. 23
artykuł:
Swieto Chleba we Francji
, s. 24
artykuł:
Dzielarki z grupy modelowej Magnat do chleba zytniego, mieszanego i batonow pszennych
, s. 26-27
artykuł:
Ale pokaz!
(
Kluzek K.
), s. 28
artykuł:
Polfood 2000
(
Kania-Lentes P.
), s. 29-33
artykuł:
Targi dodatkow do zywnosci
(
Gasparska R.
,
Lazarowicz A.
), s. 34-35
artykuł:
Czekolada
(
Gasparska R.
), s. 38-39
artykuł:
Prawdziwa historia czekolady
(
Gasparska R.
), s. 42-44
artykuł:
Gorzowska Szarlotka
(
Nowak B.
), s. 46
artykuł:
Jedzenie a zdrowie
, s. 52
artykuł:
Rola bialka w lodach i metody jego oznaczania
(
Polak E.
,
Kaluziak H.
), s. 54-55
artykuł:
Czy wykorzystujemy je w dostatecznym stopniu?
(
Gubala W.
), s. 56-57
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.