Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1996
Tom
44
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Gdzie i jak studiowac ?
(
Gasiorowski H.
), s. 2-3
artykuł:
Konsumpcja pieczywa w Polsce na tle nowoczesnych tendencji w zywieniu. Czesc II - Znaczenie zwiazkow mineralnych
(
Piesiewicz H.
), s. 4-7
artykuł:
Rady technologa
(
Jarosz K.
), s. 9
artykuł:
Znakowanie towarow kodami kreskowymi dla potrzeb handlu hurtowego
(
Chodorowska-Kosmacz A.
), s. 13-15
artykuł:
Dobre bo polskie - PZZ w Szymanowie
, s. 17-18
artykuł:
Spotkanie piekarzy w Ciechocinku
, s. 19
artykuł:
Czekoladziarstwo. Prazenie ziarna kakaowego - porownanie metod
, s. 20-22
artykuł:
Miedzynarodowe Targi Slodyczy -ISM Kolonia'96
(
Kania P.
), s. 24-26
artykuł:
Krajowy Produkt Przyszloscia Polski
(
Kownacki J.
), s. 27
artykuł:
Zaklady Przemyslu Tluszczowego Warszawa proponuja ltuszcze cukiernicze i piekarskie
, s. 29-30
artykuł:
Konkursowe zmagania w leszczynskiej szkole
, s. 31
artykuł:
Turniejowe zmagania piekarzy i ciastkarzy wojewodztwa poznanskiego
(
Jarosz K.
), s. 32-33
artykuł:
Kwartet przedstawia hurtownie Sojanex
(
Soszynska-Masny M.
), s. 40-41
artykuł:
Semifreddo
, s. 42-43
artykuł:
Francuskie cukiernictwo w poznanskim Osrodku Szkoleniowym
(
Kania P.
), s. 43-35
artykuł:
Gorzki smak slodkiego nauczania
(
Klimek J.
), s. 47
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.