Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2006
Tom
05
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Storage and processing of edible mushrooms
(
Bernas E.
,
Jaworska G.
,
Kmiecik W.
), s. 5-23
artykuł:
Influence of long-time continuous wine fermentation on yeast immobilized on foam glass
(
Bonin S.
,
Wzorek W.
,
Koper L.
), s. 25-38
artykuł:
The growth of Saccharomyces cerevisiae yeast in cadmium enriched media
(
Pasternakiewicz A.
), s. 39-46
artykuł:
Description of selected characteristics of muscle and fat tissue of 10-week White Koluda W31 geese
(
Biesiada-Drzazga B.
), s. 47-54
artykuł:
Processing suitability of pork from different breeds reared in Poland
(
Florowski T.
,
Pisula A.
,
Slowinski M.
,
Orzechowska B.
), s. 55-64
artykuł:
The effect of comminution degree and fat content in meat batters on the pasteurizing P and sterilizing F value of model canned meat products
(
Adamczak L.
,
Slowinski M.
,
Pisula A.
,
Tomaszczyk E.
,
Borysiak M.
), s. 65-72
artykuł:
The effect of an addition of selected hydrocolloids on the textural parameters and sensory quality of chicken meat ham
(
Cegielka A.
,
Slowinski M.
,
Pilkowska K.
), s. 73-83
artykuł:
The use of a computer digital analysis for evaluating the quality pork trimmings
(
Dasiewicz K.
,
Mierzwinska I.
), s. 85-92
artykuł:
Sensory quality and selected physicochemical properties of processed meat products produced in different plants
(
Szmanko T.
,
Oziemblowski M.
,
Dworecka E.
,
Dobrowolska D.
), s. 93-105
artykuł:
Characteristics of sensory quality of Bologna-type sausage from Polish and Italian markets
(
Makala H.
,
Olkiewicz M.
,
Moch P.
), s. 107-116
artykuł:
Polychlorinated biphenyl [PCB] congener residues in frutti di mare [seafood] products
(
Witczak A.
,
Leszczynska A.
), s. 117-126
artykuł:
Development and quality evaluation on fortified 'amala'
(
Abulude F. O.
,
Ojediran V. A.
), s. 127-134
artykuł:
Technological utility of guar gum and xanthan for the production of low-fat inulin-enriched mayonnaise
(
Bortnowska G.
,
Makiewicz A.
), s. 135-146
artykuł:
Effect of oil phase concentration on rheological properties and stability of beverage emulsions
(
Dluzewska E.
,
Stobiecka A.
,
Maszewska M.
), s. 147-156
artykuł:
Determination of tocopherols content in sunflower oil during oxidation using fluorescence technique
(
Gornas P.
,
Sieger A.
,
Dwiecki K.
,
Nogala-Kalucka M.
,
Polewski K.
), s. 157-164
artykuł:
Evaluation of health safety of mustards in the aspect of obligatory norms
(
Sawicka B.
,
Kotiuk E.
), s. 165-177
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.