Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2006
Tom
09
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Release of free ferulic acid and feruloylated arabinoxylans from brewery's spent grain by commercial enzyme preparations
(
Szwajgier D.
,
Targonski Z.
)
artykuł:
Total antioxidant activities, phenolics, anthocyanins, polyphenoloxidase activities and its correlation of some important red wine grape varieties which are grown in Turkey
(
Orak H. H.
)
artykuł:
The influence of extrusion on chemical composition of dry seeds of bean [Phaseolus vulgaris L.]
(
Korus J.
,
Gumul D.
,
Achremowicz B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.