Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2006
Tom
---
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Jestesmy gotowi. Rozmowa z doc.dr.hab.Tadeuszem Wijaszka, dyrektorem Panstwowego Instytutu Weterynajnego w Pulawach
(
Lange S.
), s. 12-13
artykuł:
Czas na schabowego. Sytuacja na rynku trzody chlewnej
, s. 14-15
artykuł:
Twarda polityka weterynaryjna
, s. 15
artykuł:
Gastrohacap - dokumentacyjne zawilosci
(
Dzwolak W.
), s. 16-17
artykuł:
Substancje dodatkowe. Korzysc czy zagrozenie?
(
Gajda J.
), s. 18-20
artykuł:
Kompetencje laboratoriow
(
Wojton B.
), s. 21-23
artykuł:
EKO-LAB Sp. z o.o. Niezalezne Akredytowane Laboratorium Badawcze
, s. 24-25
artykuł:
Gwarancja bezpieczenstwa. Rola i zadania laboratoriow referencyjnych w zapewnieniu bezpieczenstwa zywnosci
(
Mojska H.
), s. 26-29
artykuł:
Slodkie minusy. Pokarm bogow. Cz.VI
(
Bawa S.
), s. 30-31
artykuł:
Owady - nieproszeni goscie. Cz.II
(
Niesiolowski S.
), s. 34-37
artykuł:
Nieuczciwa konkurencja a psychologia klienta. Cz.III
(
Swiatkowska M.
), s. 38-40
artykuł:
Miedzynarodowe Targi Mieso i Wedliny 2006
, s. 42-43
artykuł:
Eksperci odpowiadaja. Bez paniki
, s. 44
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.