Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1998
Tom
---
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Koncepcja hurtowego rynku miesa
(
Kien S.
,
Kedra L.
,
Ciesielski J.
), s. 14
artykuł:
W czolowce branzy drobiarskiej
, s. 18-19
artykuł:
Aromat kielbas
, s. 20-28
artykuł:
Jakosc przypraw a jakosc gotowych wyrobow
, s. 30
artykuł:
Pieprz - popularna przyprawa
, s. 32
artykuł:
Zastosowanie pro- i prebiotykow w przetworstwie miesa
, s. 38
artykuł:
Aromat miesa
, s. 39
artykuł:
Optymalizacja barwy swiezej kielbasy wolowej
, s. 42
artykuł:
Substancje balastowe
, s. 46
artykuł:
Kontrolowane odwazanie przypraw i dodatkow funkcjonalnych
, s. 52
artykuł:
Temperatury przechowywania i trwalosc drobiu mrozonego
, s. 56
artykuł:
Wplyw wybranych substancji pomocniczych na jakosc peklowanego miesa drobiowego
(
Slowinski M.
,
Dasiewicz K.
,
Mroczek J.
,
Kielt Z.
), s. 58
artykuł:
Zastosowanie skorek wieprzowych w produkcji przetworow miesnych
, s. 64
artykuł:
Rozdrabnianie surowcow do produkcji kielbas surowych
, s. 70
artykuł:
Wykrywanie miesa roznych gatunkow zwierzat w przetworach miesnych. Czesc II
, s. 74-79
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.