Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia
Rocznik
2006
Tom
05
Numer
1-2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1-2
artykuł:
Produkcja lakkazy i jej immobilizacja na wybranych nosnikach
(
Rekuc A.
,
Kruczkiewicz P.
,
Kielczynski R.
,
Jastrzembska B.
,
Bryjak J.
), s. 3-15
artykuł:
Biosynteza fitaz przez grzyby strzepkowe w podlozu zawierajacym otreby pszenne jako zrodlo wegla
(
Rywinska A.
,
Witkowska D.
,
Grzadko M.
), s. 17-26
artykuł:
Utylizacja odpadow tluszczowych z udzialem wybranych szczepow Geotrichum candidum
(
Rywinska A.
,
Witkowska D.
), s. 27-38
artykuł:
Wplyw przypraw na wzrost drozdzy izolowanych z serow
(
Robak M.
,
Skrzypinska D.
), s. 39-48
artykuł:
Wplyw rodzaju proteazy na proces hydrolizy bialek nasion wybranych roslin straczkowych
(
Swieca M.
,
Baraniak B.
), s. 49-59
artykuł:
Wlasciwosci keratynolityczne oraz tworzenie biofilmu przez bakterie Bacillus subtilis
(
Rodziewicz A.
,
Baranowska K.
,
Laba W.
,
Sobolczyk J.
), s. 61-73
artykuł:
Stabilnosc preparatow bakteriocyny bakterii Carnobacterium divergens AS7 podczas przechowywania
(
Sip A.
,
Grajek W.
), s. 75-85
artykuł:
Zdolnosc drozdzy Yarrowia lipolytica pochodzacych z sera do wytwarzania amin biogennych w mleku
(
Szoltysik M.
,
Zelazko M.
,
Rak L.
,
Polomska X.
,
Dabrowska A.
,
Wojtatowicz M.
,
Chrzanowska J.
), s. 87-94
artykuł:
Wzrost drozdzy w modelowym serze i ich wplyw na degradacje bialek i tluszczu
(
Czajgucka A.
,
Chrzanowska J.
,
Juszczyk P.
,
Szoltysik M.
,
Polomska X.
,
Wojtatowicz M.
), s. 95-103
artykuł:
Enancjospecyficzna redukcja ketonow aromatycznych w kulturze Gremmeniella abietina
(
Brzezowska E.
,
Dmochowska-Gladysz J.
,
Jarosz B.
,
Kowalski T.
), s. 105-110
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.