Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1992
Tom
36
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Problemy polskiego piwowarstwa na tle poziomu swiatowego
(
Dubiel L.
), s. 1-3
artykuł:
Wplyw stalego pola magnetycznego na wydajnosc biomasy i etanolu w procesie tlenowej i beztlenowej hodowli drozdzy Saccharomyces cerevisiae rasy Mautner
(
Tuszynski T.
,
Kwiecien A.
), s. 5-6
artykuł:
Rozwoj produkcji i zastosowan mikrobiologicznych preparatow enzymatycznych w Polsce
(
Sawicka-Zukowska R.
,
Rzedowski W.
), s. 7-9
artykuł:
Wplyw ilosci drozdzy na wyniki fermentacji wysokocukrowych nastawow winiarskich
(
Wzorek W.
,
Bugajewska A.
,
Zelakiewicz A.
), s. 10-13
artykuł:
Wymagania zdrowotne dla owocow i warzyw oraz przetworow owocowych i warzywnych przy eksporcie
(
Czerni A.
), s. 13-19
artykuł:
Polityka importowo-eksportowa panstwa dotyczaca produktow ogrodniczych w 1991 r.
(
Kubiak K.
), s. 19-20
artykuł:
Antocyjany - naturalne barwniki dla przemyslu spozywczego Cz.III Proby przemyslowej produkcji barwnikow antocyjanowych z wyjatkiem czarnej porzeczki
(
Zajac K. B.
,
Wilska-Jeszka J.
,
Mamak S.
,
Juszczak M.
), s. 21-24
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.