Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1999
Tom
53
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Glowne problemy rozwoju wybranych branz rynku i przetworstwa rolno-spozywczego
(
Nosecka B.
,
Smolenski Z.
,
Urban R.
), s. 2-5
artykuł:
Znak jakosci dla miesa wolowego
(
Hirsch D.
), s. 6-9
artykuł:
Konsument miesa i produktow miesnych
(
Gorska-Warsewicz H.
), s. 12-14
artykuł:
Racjonalna gospodarka energia w zakladach przemyslu spozywczego
(
Kiryluk J.
), s. 15-17
artykuł:
Opakowania biodegradowalne na bazie skrobi
(
Stepaniak L.
), s. 18-19
artykuł:
Modernizacja kotlow energetycznych w polskim przemysle mleczarskim
(
Budny J.
), s. 20-22
artykuł:
Certyfikat ISO 14001 dla Linde Gaz Polska
, s. 24
artykuł:
PPH Gasior - firma sukcesu
(
Smolinski E.
), s. 26-28
artykuł:
Apetyt rosnie w miare jedzenia
, s. 29-30
artykuł:
Mozliwosci wykorzystania promieniowania jonizujacego w przemysle spozywczym
(
Gralik J.
,
Warchalewski J. R.
), s. 31-34
artykuł:
Metody wyceny przedsiebiorstw
(
Felis P.
), s. 35-38
artykuł:
Brytania w Polsce
, s. 39
artykuł:
Dziesiata edycja konkursu Teraz Polska
, s. 40
artykuł:
Tradycyjne spotkanie producentow napojow w Krakowie
(
Wojtaszek T.
), s. 40
artykuł:
Zlot browarnikow w Orlim Gniezdzie
, s. 41
artykuł:
Zywnosc 21 - szwedzki program naukowy
(
Kihlberg I.
), s. 42
artykuł:
45. Miedzynarodowy Kongres Nauki o Miesie i Technologii
(
Duda Z.
), s. 45
artykuł:
Jakosc przetworow miesnych drobno rozdrobnionych [cz.I.]
(
Makala H.
), s. 45-47
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.